Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

SUPRUGA ŠEFA DRŽAVE DOVEZLA SE LIMUZINOM PRED DVERI HRAMA SVETOG SAVE

Dragica "audijem" u hram!?

Autor: M. Dakić - I. Kljajić | 12.09.2013 - 19:58:00h | Komentara: 26

Za prvu damu Srbije Dragicu Nikolić očigledno ne važe pravila kao za ostale smrtnike! Supruga predsednika države boravila je juče, na praznik Usekovanje glave Svetog Jovana Krstitelja, u Hramu Svetog Save, a njeno službeno vozilo je mimo svih propisa najmanje dva sata bilo parkirano bukvalno u crkvenoj porti, tik do ulaza u ovu svetinju!

Zabrana

 

Dragica Nikolić, hram Svetog Save | Foto: ALO!

Limuzinom u hram | Foto: ALO!

„Alo!” je juče uslikao crni državni „audi” na platou kod Hrama, a kako se može videti na fotografijama, malo je falilo da službeni četvorotočkaš bude parkiran u samoj crkvi. Automobil s uključenim motorom, prozori spušteni, a vozač se opušteno šetka čekajući saputnika. Pošto je reč o službenom vozilu države Srbije, sačekali smo da vidimo ko sebi daje za pravo da se ovako bahato parkira. Posle više od sat vremena iz crkve je izašao niko drugi do prva dama Srbije Dragica Nikolić, i to u pratnji svoje saradnice za medije Ive Žikić, ali i obezbeđenja koje je vodila u crkvu. Šefica humanitarne fondacije nonšalantno se zadržala u razgovoru sa sveštenikom i potom se sa svojom svitom uputila ka automobilu, očigledno ne hajući što je vozilo nepropisno parkirano i što je njen „audi” više od dva sata praktično uzurpirao čitav deo gradskog parka.

Dragica Nikolić, hram Svetog Save | Foto: ALO!

Automobil nije mogao uz stepenice | Foto: ALO!

Ovakvu slobodu malo ko sebi daje za pravo, pa čak i kad u Hramu Svetog Save borave najviši državni zvaničnici, nije se dogodilo da njihovi službeni automobili koriste crkvenu portu za svoj parking. Čak ni kada je predsednik Ruske Federacije Vladimir Putin obilazio ovo velelepno crkveno zdanje ili kada je i sam patrijarh sa Dragičinim suprugom predsednikom Tomislavom Nikolićem posećivao hram, nije zapamćena ovakva uzurpacija porte. Putin je sa parkinga prošetao do hrama, ali kao što se vidi na slikama, Nikolićeva juče nije bila voljna da šeta.

Putin

Putina je limuzina čekala na parkingu | Foto: Aleksandar Stanković

Kao što je poznato, ovaj prelepi plato na Vračaru deo je Karađorđevog parka u centru Beograda i mesto gde roditelji često izvode decu da se igraju.

Dragica Nikolić, hram Svetog Save | Foto: ALO!

Ivana Vujić

Ivana šamara bez kazne

Objašnjenje za ovakvo neprimereno ponašanje prve dame „Alo!” je juče pokušao da dobije i u kancelariji Dragice Nikolić. Međutim, Iva Žikić, njena saradnica za medije, nije se udostojila da odgovori na naš poziv. Posebno je zanimljivo što se u Dragičinoj pratnji juče nalazila i Ivana Vujić, koja se „proslavila” po tome što je pre mesec dana išamarala jednu građanku Leskovca, o čemu naš list izveštava već tri dana. Juče smo se uverili da ona za šamaranje, o čemu su nadležni obavešteni, a sačinjena je i službena beleška, nije podnela nikakve konsekvence.

NEMA OPRAVDANJA

Ne postoji vidljivo opravdanje za ovakvo bahato ponašanje. Ispred parohijskog doma postoje mesta za parkiranje službenih vozila, a u ulicama oko Hrama Svetog Save jasno obeležena treća zona za parkiranje i nije jasno zašto službeni vozač prve dame nije mogao da je doveze do adekvatnog mesta i parkira se na pristojnoj udaljenosti od crkve.

Poslednji komentari
  • miky Vreme: 12.09.2013 20:16h

    PA isti su kao i prosle koji su slicili na predhodne, predhodni na predhodne, a predgodni predhodnik na ove!

  • veca Vreme: 12.09.2013 20:33h

    SRAMOTA! KAKO JE NIJE SRAMOTA I NJU I NJEGA? PRICA TOMA O NEKOM NAPRETKU I BRIZI ZA NAROD A NIJE U STANJU DA POVEDE RACUNA O SVOJOJ ZENI? NEMA DANA DA U NOVINAMA NEMA NEKAKAV BAHATLUK NJEGOVE ZENE KOJA JE GORA NEGO STO JE IKADA BILA MIRA MARKOVIC KOJU SU SVI PLJUVALI?!?!?!?

  • vojvoda Vreme: 12.09.2013 20:37h

    A sta je trebalo da dodje na belom konju i da jase popove ! Kao sto su vasi komunisti rasili !!!

  • mima Vreme: 12.09.2013 21:04h

    Mislim da prva dama ne moze biti kriva, ako je vozac parkirao vozilo t i k uz Hram. Nije mi jasno, zasto ti ljudi, vozaci, obezbedjenje i sl rade takve stvari koje iritiraju gradjane Srbije, samim tim ruse ugled npr. supruge Predsednika Nikolica. Sve ih treba menjati ODMAH, kako bi sluzili za primer da se ovakve stvari vise ne rade.

  • aco Vreme: 12.09.2013 21:42h

    Svi su oni isti kad se docepaju vlasti.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP