Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

NAŠ PREDSEDNIK BAŠ NIJE CICIJA

Dragica nabacila i ličnog šminkera!

Autor: Ivana Žigić | 15.06.2015 - 21:30:00h | Komentara: 15

Dok iz Vlade Srbije građanima poručuju da se „stisnu“, jer kriza nikako da prođe i postaje sve crnja i teža, predsednik države Tomislav Nikolić i prva dama, njegova supruga Dragica, ne štede novac čak ni na usluge šminkera! Kad je beg bio cicija?!

Suprugu Tomislava Nikolića za važne događaje ulepšava jedna od najboljih šminkerki, skupom šminkom, i to usred kabineta predsedn

Suprugu Tomislava Nikolića za važne događaje ulepšava jedna od najboljih šminkerki, skupom šminkom, i to usred kabineta predsednika

Dragica Nikolić poznata po tome da otkako je supruga predsednika države nosi skupu garderobu, tašne i cipele, novac ne žali ni za usluge najkvalitetnijeg šminkanja, a šminka se, kako i dolikuje, usred Predsedništva!

Jesu li ovo Kenedijevi?


Da Dragica nije jedina u porodici koja se navikla na nove pogodnosti, govori i to što je prilikom slikanja za jedan nedeljnik, cela porodica Nikolić, uključujući i decu i unuke Tomislava i Dragice, bila tip-top našminkana.

Pošto je poslednjih godina Nikolićeva istančala ukus za skup stil, ne čudi što je rešila da ga podigne na viši nivo i kada je mejk-ap u pitanju.

Ona tako uživa u uslugama jedne od najboljih beogradskih šminkerki Nataše Brašanac, koristeći najkvalitetnije kozmetičke proizvode.

 
Naime, na Instagram profilu salona za profesionalno šminkanje „Elite“ osvanula je fotografija na kojoj se vidi kako prva dama uživa dok je poznata beogradska šminkerka Nataša Brašanac doteruje. Naravno, za suprugu predsednika Nikolića korišćena je najkvalitetnija šminka, i to marke MAC, „Jane Iredale“, „Dior“ i YSL.
Da stvar bude zanimljivija, pobrinula se sama Dragica, koja je odlučila da je našminkaju ni manje ni više nego u prostorijama predsedništva države! Interesantno je i da je Dragica usluge ove šminkerke koristila i za doterivanje prilikom dolaska ruskog predsednika Vladimira Putina u Beograd prošle godine, ali i za prošlogodišnji humanitarni bal koji su u Monaku priredili princ Albert od Monaka i princeza Šarliz. Postavlja se pitanje da li predsednik države, pored ostatka svite, za državne pare na poslovna putovanja vodi i šminkere i frizere?!

Dušo, samo nek si mi  ti lepa: Nikolić  i prva dama

Dušo, samo nek si mi ti lepa: Nikolić i prva dama | Foto: Goran Srdanov


Da je ovakvo luksuziranje prve dame krajnje neprimereno, s obzirom na stanje u državi, i to kako žive naši građani, smatra i ekonomista Mlađen Kovačević.

- Ako je već kriza u zemlji i građani nemaju novca, takvo ponašanje može samo da izaziva antipatije. Pitanje je i kako se sve to finansira. Ako plaćaju svojim novcem, još i nekako, ali ako se plaća iz opšte društvenih fondova, postavlja se pitanje opravdanosti doterivanja koje nije u skladu sa našom ekonomskom situacijom i uopšte situacijom životnog standarda ogromnog dela stanovništva - kaže Kovačević.

Stil od 10.000 dolara


Otkako je postala prva dama Dragica Nikolić ima i ličnu stilistkinju. Naime, o njenom odabiru garderobe brine Slavica Kezunović, koja je magistrirala scenski kostim na Fakultetu primenjene umetnosti. Da stiliskinja ima ukus, i to skup, najbolje govori što Nikolićeva često ume da se pojavi obučena od glave do pete u skupocene komade, poput „Dolče i Gabana“, te da samo jedna njena odevna kombinacija „teži“ oko 10.000 dolara.

Poslednji komentari
  • penzioner Vreme: 15.06.2015 21:40h

    Nece dugo, ni on ni Vucic!

  • belzebub Vreme: 15.06.2015 21:44h

    A metla....

  • lauda Vreme: 15.06.2015 21:56h

    Sada Nusic da ustane, a tek Domanovic, oni bi se jadni satrali od pisanja, ili bi mislili da su ovi prepisivali od njih.

  • mr Vreme: 15.06.2015 22:02h

    Nije babac tako ni loš.

  • Džaba joj... Vreme: 15.06.2015 22:33h

    ...svi Å¡minkeri sveta.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP