Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

VIVA LAS VEGAS

Dragica Nikolić "ispalila" dečicu srpskih iseljenika!

Autor: Blic.rs | 02.12.2013 - 22:16:00h | Komentara: 6

Posetioci gala večere u sali Crkve Svetog Simeona Mirotočivog u Las Vegasu su dva i po sata čekali na najavljenu prvu damu Srbije Dragicu Nikolić.

Deca srpskih iseljenika koja su za gošću pripremili recitacije i folklornu tačku nisu je ni dočekali - nakon dva sata čekanja, roditelji su ih poveli kućama.

Dragica Nikolić

Dragica Nikolić | Foto: Oksana Krutenjuk

 - Program nije počeo u 18 časova kao što je bilo predviđeno jer je prisutnima rečeno da prva dama želi da dođe u salu poslednja kada dođe više ljudi. U tom trenutku u sali je bilo 20 ljudi. Do 20 časova program još nije bio počeo, a roditelji su svoju decu odveli kućama jer niko nije znao kada će se prva dama pojaviti u sali. Tada je u sali bilo oko 40 ljudi, zajedno sa parohom i njegovim sinom - kaže za “Blic” jedna od prisutnih iseljenica.

Ona navodi da je sam događaj najavljivan s dosta pompe i da je za njega poslato više od 600 pozivinica na kojima je istaknuta cena ulaznice od 30 dolara. Ipak, kaže, nije bilo mnogo zainteresovanih spremnih da plate ovu cenu iako se procenjuje da u Las Vegasu ima oko 6.000 Srba. Najviše su, tvrdi sagovornica “Blica”, bila razočarana deca srpskih parohijana koja su čekala više od dva sata da bi videla prvu damu i pred njom zaigrala i recitovala.
Dragica Nikolić se pojavila tek oko 20.30 časova, tj. dva i po sata nakon zakazanog vremena. Tokom iščekivanja da se pojavi glavna gošća, posetiocima je prikazan film o stanju u srpskim bolnicama za čija porodilišta Nikolićeva prikuplja sredstva.
Na osnovu istaknute cene ulaznice od 30 dolara (uz predlog da se daju donacije od 100, 200, 500, 1.000 ili 5.000 dolara) može se zaključiti da tarifa prve dame raste. Na nedavnoj sličnoj večeri u Los Anđelesu u Kaliforniji ulaznica je stajala 20 dolara. U Arizoni su za večeru kojoj je prisustvovala Nikolićeva ulaznice stajale 50 dolara s tim da je celokupan trošak večere pokrio izvesni Rade Bosiljčić.
Iz Fondacije Dragica Nikolić nisu odgovorili na pitanja “Blica” u vezi s turnejom i konkretnim događajem u Las Vegasu.
Poslednji komentari
  • milan Vreme: 03.12.2013 00:05h

    Majko rodjena,ko je nama prva dama i prvi covek drzave!Postidim se kada ih vidim!

  • sillyboy Vreme: 03.12.2013 01:12h

    Verovatno nije mogla da nađe tu crkvu. Kao što njen suprug, svojevremeno, nije mogao da locira fakulter koji je 'završio' (ni guglova mapa nije pomogla)

  • romanija Vreme: 03.12.2013 06:15h

    Pa zena se malo zaigrala na poker masinama ili ruletu!!!!!!!!!!!!!!! Sta je 2,5 sati ?????????? SRAMOTA

  • Драгомир Vreme: 03.12.2013 07:46h

    Драгице,сада гледај добро ко ти организује разноразне сусрете јер,као шо видиш,не иде то тек тако лако?Поготову што паре оду често ди не требају?Ти си требала да се појавиш тачно у минут када је требало па макар било пет посетилаца?НЕКО ТЕ ЈЕ У ТОМЕ СПРЕЧИО?

  • dr Vreme: 03.12.2013 08:57h

    Nikolići su vrlo prizemnom metodom "ispalili" kompletnu srpsku državu.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP