Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

PRVA DAMA I DALJE KRIJE IZ KOG BUDŽETA KUPUJE SKUPOCENU GARDEROBU

Dragica Nikolić ne odustaje od ekskluzivnog stila!

Autor: S. Đorđević | 20.06.2014 - 07:02:00h | Komentara: 52

Prva dama Srbije Dragica Nikolić ne odustaje od negovanja života na „visokoj nozi”, te se nakon šepurenja u „Dolče i Gabana“ kompletu, vrednom 10.000 dolara, o čemu je „Alo!” pre mesec dana pisao, juče javnosti predstavila u još jednoj skupocenoj odevnoj kombinaciji. Kako uspeva da kao domaćica sebi priušti firmirane komplete i aksesoar, ni juče od supruge predsednika Tomislava Nikolića nismo uspeli da saznamo.

Stilisti ocenjuju stajling prve dame kao „pristojan, fin, ali i bogat“

Stilisti ocenjuju stajling prve dame kao „pristojan, fin, ali i bogat“

Priliku za razgovor o finansiranju ekskluzivnog stila prve dame pokušali smo da iskoristimo na skupu koji je Fondacija „Dragica Nikolić” organizovala povodom donacije u lekovima kompanije „Novartis” Srbiji, ali je Iva Žikić, lična asistentkinja Nikolićeve i njena savetnica za medije, opet odbila da govori o toj temi.


Lekovi za obolele od MS-a


Oko 20 osoba obolelih od multiple skleroze lečiće se, u naredne dve godine, najsavremenijim i efikasnim lekovima druge generacije koji su obezbeđeni donacijom kompanije „Novartis” vrednom 1,2 miliona dolara. Donacija je obezbeđena uz podršku Fondacije „Dragica Nikolić”.

„Bitna je donacija koju je Fondacija uspela da obezbedi, a ne stil gospođe Nikolić”, suština je odgovora Žikićeve, kojom se branila od odgovora na konkretno pitanje - iz kojih sredstava prva dama finansira svoj stajling. A isti je, sudeći i po komentarima stilista sa kojima se „Alo!” konsultovao, veoma „pristojan, fin, ali i bogat”.

Naši sagovornici juče nisu uspeli na osnovu fotografija da odgonetnu ko su kreatori crne haljine i elegantnog crnog sakoa sa upečatljivim belim momentom, kao ni dizajnera savršeno uklopljene crno-bele torbice uz celu kombinaciju. Ipak su saglasni da je reč o autentičnim komadima, svedenim i elegantnim i dobro skrojenim po meri figure prve dame, te da sve upućuje da je reč o vrlo vrednim kreacijama.

Dragica Nikolić

Dragica Nikolić | Foto: Dimitrije Goll


Podsetimo, da je supruga predsednika Tomislava Nikolića spremna da izađe na modnu crtu čak i svetskim džet-set zvezdama, „Alo!” je već pisao polovinom maja, nakon što je na dobrotvornom balu za prikupljanje sredstava za rekonstrukciju Umetničkog paviljona „Cvijeta Zuzorić“, Nikolićeva blistala, odevena od glave do pete u garderobu kuće „Dolče i Gabana“.
Ispostavilo se da je po tržišnim cenama samo taj modni komplet prve dame Srbije vredom 10.000 dolara, odnosno 20 prosečnih srpskih plata! Odgovor na neizostavno pitanje, kako je to sebi priuštila, Dragica Nikolić još od tada duguje čitaocima „Alo!”.
Poslednji komentari
  • Searfim Vreme: 20.06.2014 07:43h

    Sve dobija od donacija, pa i svoju garderobu, a kako stize do njih, e to ce se jednog dana saznati !

  • sudija Vreme: 20.06.2014 08:11h

    Verovatno i njoj sinovi poklanjaju.

  • BgBoy Vreme: 20.06.2014 08:45h

    Pa nije tajna da je Toma dobio milione za rasturanje SRS i još za neke poteze koje će tek da odradi i vas čudi što Dragica nosi komplete od 10.000 evra, pa može ona nositi i skuplje! Nije Dragica beda kao većina građana u Srbiji koji su verovali Tomi i Šešelju 90 tih godina pa neki dadoše živote, a neki ostadoše invalidi po Bosni i Krajini, a sad Toma bogat, a svi ostali siromašni, sve je jasno!

  • Ja Vreme: 20.06.2014 08:53h

    Vi ste kao novinari neobavešteni. U zakonu postoji supružnik predsednika i prema Zakonu o predsedniku Republike ima pravo na platu, i to 20 procenata od plate predsednika. Ukoliko je zaposlena, radno mesto je čeka dok obavlja protokolarne obaveze kao supruga i prima platu iz budžeta u visini koju je imala na svom radnom mestu. Da bi to Dragica Nikolić ostvarila, a prethodno nigde nije radila, osnovala je fondaciju, navela iznos navodne plate i sada joj se to isplaćuje iz Budžeta. Al su smislili zakon za sebe! U stvari ovaj zakon je usvojen za vreme Tadića koji ne mora da radi do penzije i primaće 80% od plate aktuelnog predsednika. Bruka. Dakle, oni se organizovano bogate na naš račun.

  • LukaLaban Vreme: 20.06.2014 09:18h

    Manite se corava posla, pa zena je prva dama Srbije, supruga coveka vecinski biranog na izborima od naroda Srbije. I treba da ima stila i da se lepo oblaci jer ona takodje predstavlja drzavu Srbiju. Zuti, okanite se vise i predsednika, premijera i ministara koje u zadnjih mesec dana nastojite da rusite preko tamo nekih "urotnika sa Petnice" i slicno. Cekajte jos 4 godine pa na izbore ako hocete vlast ali tada necete ni cenzus da predjete pa cete opet prizivati neki tamo 5. oktobar.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP