Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

PRVA TAJNA PRVE DAME

Dragica se oblači kod šanera?! (FOTO GALERIJA)

Autor: Ekipa Alo! | 12.01.2015 - 18:00:00h | Komentara: 15

Ako je verovati savetnici predsednika Srbije Stanislavi Pak Stanković, prva dama Srbije je oličenje skromnosti jer fura samo ono što joj dizajnira prijateljica Slavica Kezunović.

Odvaja od usta da bi  pomagala siromašnima: Dragica Nikolić

Odvaja od usta da bi pomagala siromašnima: Dragica Nikolić | Foto: Masanori Jošida

To bi značilo i da Kezunovićeva ne da samo dizajnira nego i odlično kopira modni tandem „Dolče i Gabana“, u čijim kreacijama smo viđali Nikolićevu. Kad je reč o torbama, a posebno onima sa potpisom Majkla Korsa, ispada da se Dragica Nikolić snabdeva ili kod šanera ili kupuje polovne tašne, ili čak nosi fejk, jer je nemoguće kupiti model torbe ovog dizajnera, kakav šeta prva dama, za 25 do 100 dolara, kako tvrdi Pakova.


Sakoi kao fetiš

Dragica Nikolić obožava sakoe, o čemu svedoče brojne fotografije. Nosi ih gotovo u svim prilikama, a ima ih i u svim bojama i materijalima. Inače, sako je neizostavan modni komad i nemačke kancelarke Angele Merkel, koja ih takođe ima u svim bojama.

- Žena se vrlo skromno oblači. Ima profesionalnu dizajnerku Slavicu Kezunović, ona je diplomirani dizajner i ona kreira celu tu odeću. Recimo, bio je sad jedan natpis u nekim novinama da ona nosi torbu marke „Majkl Kors“ koja košta do 1.000 evra.

To je naslov. A kreacija marke „Majkl Kors“, svi znate, u Americi u „Mejsisu“ (robna kuća) iznosi između 25 i 100 dolara - rekla je Pakova, gostujući u jednoj televizijskoj emisiji.

kliknite na fotografiju za uvećanje (+)

kliknite na fotografiju za uvećanje (+)

prošetala ju je nedugo nakon povratka iz Njujorka, a dosad ju je nosila više puta, i to uopšte nije ni za kakvu osudu ako smo svesni da živimo siromašnoj Srbiji. Takva polovna torba ili kupljena kod šanera možda može da košta između 25 i 100 dolara, ali ukoliko se kupuje čak i u „Mejsisu“ (Macy’s), na koji se poziva Pakova, nema teorije da bude ispod 100 dolara. Naime, prvobitna cena modela torbe marke „Majkl Kors“ bila je 358 dolara, a na sniženju, i to u zavisnosti od boje, iznosi 267,99 dolara. Međutim, model torbe iste nijanse kao kod Nikolićeve nije snižen, o čemu svedoče i sajtovi „Mejsisa“, pa čak i zvanični sajt modne kuće „Majkl Kors“.

Stanislava Pak tvrdi  da torbe Dragice Nikolić koštaju tričavih 25 dolara

Stanislava Pak tvrdi da torbe Dragice Nikolić koštaju tričavih 25 dolara | Foto: Promo


Inače, Nikolićeva je umela da pazari i daleko skuplje torbe, i to od modnog tandema „Dolče i Gabana“. Tako se u maju na dobrotvornom balu za prikupljanje sredstava za rekonstrukciju Umetničkog paviljona „Cvijeta Zuzorić“, na kojem je prikupljeno 40.000 dinara, pojavila od glave do pete odevena u „D&G“, a cela ta odevna kombinacija iznosila je oko 10.000 dolara. Samo torba srednje veličine tog brenda, koju je prva dama nosila, koštala je 2.795 dolara. Ni tu cifru niko nije izmislio jer je se ona navodila na sajtu ovih italijanskih dizajnera.

Slavica Savetuje Dragicu
Slavica Kezunović je prijateljica i modna savetnica supruge predsednika Srbije Dragice Nikolić. Prijateljstvo sa prvom damom, kako su pisali mediji, svakako je doprinelo da Kezunović prvo dobije državno nameštenje u Ministarstvu kulture u novembru 2012. godine, kao specijalna savetnica tadašnjeg ministra Petkovića. Kezunović je magistrirala scenski kostim na Fakultetu primenjene umetnosti, a biranje garderobe za prvu damu Srbije i modni saveti, kako se svojevremeno pisalo, nisu joj bili loša preporuka za angažman na projektu „Konstatinus Magnus“, koji je bio deo državnog obeležavanja jubileja „1.700 godina Milanskog edikta“.
- Moje profesionalne reference potpuno odgovaraju angažmanu koji mi je poveren i ne vidim gde je tu smetnja moje prijateljstvo sa Dragicom Nikolić. Dragica je moja prijateljica i žena od stila. Kada ima dilemu za koje cipele da se odluči, ja joj pomognem da donese odluku. Ona voli da se konsultuje sa dobrom prijateljicom oko izbora garderobe, i to je sve - kazala je u julu 2013. godine za „Blic“ Slavica Kezunović.

Poslednji komentari
  • babujka Vreme: 12.01.2015 14:35h

    Ako je tacno da nosi firmiranu garderobu to je sramota. Narod nema za hleb a ona se tako rasipa. Boze kao da je ona neka dama juce dosla sa sela

  • Anika Vreme: 12.01.2015 15:00h

    Prva dama i treba da bude prva dama.

  • zorzi Vreme: 12.01.2015 15:50h

    Sta reci ???

  • RITZA Vreme: 12.01.2015 18:11h

    KAD SE NAROD PRIHVATIO SAMO LEBA SAMO LEBA CE I DA DOBIJE , PA STE SE ONDA BUNI STO SE ONI RASIPAJU .SAMO MISLIM DA TREBAJU JOS VISE . LJUDI SE ODLUCILI DA UZIVAJU U ZIVOTU PA NEK UZIVAJU . ZNA SE GDE SE TRAZI PRAVDA AKO PRAVDE NEMA NIGDE ...

  • nedjo Vreme: 12.01.2015 18:26h

    strasno

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP