Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

TOMISLAV NIKOLIĆ ZAPALIO DRUŠTVENE MREŽE

Dragice, stavi gibanicu, stiže nam neki imejl! (VIDEO)

Autor: Damira Ramadani | 06.03.2015 - 07:00:00h | Komentara: 16

- Gospodine predsedniče, stigao vam je imejl. - Neka uđe... - Ali, gospodine predsedniče... - I oslobodite telefon, moram nešto da lajkujem...

Tomislav Nikolić

Tomislav Nikolić

Ovo je samo jedna od reakcija na društvenim mrežama vezana za izjavu predsednika Tomislava Nikolića. Jer, ako ste mislili da je izjava o “žutim ljudima” nešto najsmešnije što ste čuli od njega, grdno ste se prevarili. Naime, predsednik Srbije je gostujući na RTS-u komentarisao društvene mreže, a bura oko njegove izjave se ne stišava danima.

Predsednik Srbije

Predsednik Srbije


- Znate, društvene mreže služe za kritiku. Ja još nisam video društvene mreže, izuzev organizovanih, koje bi hvalile. Čak i ove koje kritikuju su organizovane. Pošto ponekad sedim sa prijateljima i kažem: “Hajde da damo negde neki komentar”, uopšte ne možemo da dobijemo telefonski kontakt da se kaže šta želiš da kažeš - rekao je predsednik Nikolić i napravio gaf po kojem će svakako ostati upamćen.



Posle ove izjave, opravdano smo sumnjali da predsednik Nikolić sam piše na svojim nalozima na društvenim mrežama. Tim povodom smo uputili imejl kabinteu predsednika Srbije sa pitanjem ko je zadužen za vođenje njegovih naloga na Fejsbuku i Tviteru, odgovor je ubrzo stigao i opravdao naše sumnje.

Aleksandar Vučić i Tomislav Nikolić

Aleksandar Vučić i Tomislav Nikolić


- Služba za saradnju sa medijima predsednika Republike Srbije je zadužena za vođenje zvaničnih prezentacija na društvenim mrežama. Nadamo se da ste upoznati sa tim da je korišćenje društvenih mreža besplatno, kako u Srbiji, tako i u svetu, pa samim tim nisu izdvojena posebna sredstva za korišćenje društvenih mreža - navodi se u odgovoru koji smo dobili. Doduše, tu “toplu vodu” smo i mi, a i ostatak planete, odavno otkrili, a internet zajednica je, kao i uvek, bila beskrajno duhovita. Prenosimo vam neke doskočice sa društvenih mreža i nadamo se iskreno da će se i Toma Nikolić slatko nasmejati.

Zakerberg zbunjen pozivima


I satirični portal “njuz.net” reagovao je na predsednikovu provalu. Oni kažu da je Mark Zakerberg bio prilično iznenađen kada je po povratku sa kraćeg odmora video da na službenom telefonu ima 20 propuštenih poziva iz Srbije i poruke sledeće sadržine: „Samo me cimni kad se vratiš sa odmora. Treba da mi objaviš deset statusa, sedam komentara i dvadesetak lajkova. Izračunaj koliko košta da ti pošaljem pare. Molim te, ako imaš broj ovih sa Tvitera, pošalji mi, treba i sa njima da se čujem.”

Poslednji komentari
  • Ana Vreme: 06.03.2015 08:36h

    Hahahahahahahaha hahahahahahahah hahahahahahahaha

  • deki Vreme: 06.03.2015 08:39h

    SNS kadar...

  • mr Vreme: 06.03.2015 08:40h

    Sećate li se kada su pre nekoliko godina nazadnjaci masovno idući na miting pokušali da stignu na odredište krećući se pokretnim stepenicama u suprotnom smeru od kretanja stepenica? Tako su oni osvojili vlast i tako i danas rade, e dokle ?Smejali smo se, ali ovo sada više nije smešno, pokretne stepenica samo što nisu pukle ,a drugih za izlazak iz ćorsokaka nema.Opametimo se.

  • Andromeda Vreme: 06.03.2015 09:05h

    Dzabe pokusavate da kompromitujete coveka...jasno je na sta je hteo da kaze

  • Чича из Шумадије Vreme: 06.03.2015 09:06h

    Наш председдник би био много паметнији кад би више ћутао, нема он шта да нам продје соју памет, гледамо то преко 3 године А ЈЕДВА СМО ЖИВИ ОД ДОБРОТЕ. ОВИХ ЕКС РАДИКАЛАЛ.... КАД НАМ ЈЕ ТОМА НАЈУСПЕШНИЈИ СРБИН У 21. ВЕКУИ .... шта рећи а не кукати на глас.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP