Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

SILEDŽIJSKO PONAŠANJE TELOHRANITELJKE PRVE DAME

Dragičina čuvarka šamara po Leskovcu!

Autor: Ekipa Alo! | 10.09.2013 - 20:39:00h | Komentara: 12

Ivana Vujić, zadužena za obezbeđenje supruge predsednika Srbije Tomislava Nikolića, imala je početkom avgusta okršaj sa izvesnom Leskovčankom, u kom su navodno pljuštali i šamari, a kada je na kraju policija došla po pozivu na mesto incidenta, Vujićeva je zapretila i kolegama urlajući: “Znate li vi ko sam ja? Sad ću da vam zovem Tomu Nikolića”, ekskluzivno saznaje “Alo!”.

Dragica Nikolić

Ivana je malo nervozna: Vujićeva u stopu prati Dragicu Nikolić | Foto: Emil Čonkić

U MUP-u je o nemilom događaju sačinjena i službena beleška, a da li je protiv pomenute pripadnice Uprave za obezbeđenje određenih ličnosti pokrenut disciplinski postupak, juče nismo uspeli da saznamo.


- Vujićeva je 9. avgusta u večernjim satima službenim vozilom “fijat punto” beogradskih tablica otputovala u privatnu posetu roditeljima u Leskovac. Ispituje se da li je imala nalog, odnosno da li je koristila vozilo u privatne svrhe. Automobil je parkirala na parking mesto Danijele M., koja ju je kasnije pozvala da siđe i da pomeri auto, što je Ivana odbila. Pošto je Danijela bila uporna i nastavila da insistira da skloni vozilo, došlo je prvo do svađe, a potom i do fizičkog kontakta - kaže naš izvor u vrhu MUP-a.

Danijela je u 00.10 pozvala policiju u Leskovcu i prijavila da “izvesna bahata devojka em što je parkirala na njeno mesto, sem toga i je ošamarila”.
Leskovačka patrola po njenom pozivu izašla je na lice mesta, gde su od koleginice Vujić dobili samo salve uvreda! Vujićeva je policajcima izjavila da je i dotična Danijela nju udarila, a potom je nastavila raspravu s patrolom preteći im vezama sa ljudima iz državnog vrha. Iako se Vujićeva legitimisala kao radnik obezbeđenja Dragice Nikolić, policajci su na kraju sačinili službenu belešku o incidentu, a depeša je stigla i u Beograd u sedište MUP-a.


“Alo!” je juče pokušao da dobije komentar od Ivaninih nadležnih u Upravi za obezbeđenje, ali su oni odbili da komentarišu slučaj i uputili nas na Biro za saradnju sa medijima. Na istu adresu uputili su nas i u Policijskoj upravi za grad Leskovac. Odgovor na pitanje da li je protiv Vujićeve pokrenut disciplinski postupak iz MUP-a do zaključenja ovog broja nismo dobili.

Rasim smenio siledžije
Rasim Ljajić krajem leta 2011. tražio je da mu se promeni obezbeđenje nakon incidenta ispred njegovog stana u kojem je pretučen Davor K. (39), kako je kasnije ustanovljeno, psihijatrijski bolesnik. Verzije su bile potpuno različite: od toga da je Davor gađao flašom obezbeđenje i povikao “Ma pun mi k...c, vas u crnim limuzinama”, a potom i napao i ošamario jednog od pripadnika obezbeđenja, do onoga što su očevici tvrdili da su trojica iz obezbeđenja oborila Davora na zemlju i pretukla ga.

Vozač premijera vozio mafijaša
Najdrastičniji slučaj bahatosti zabeležen je, međutim, u januaru 2011, kada su pripadnici jedne kriminalne grupe izrešetali u Zemunu službeni „audi“ tadašnjeg premijera Mirka Cvetkovića. Ispostavilo se, međutim, da napad nema veze sa premijerom, već da je vozač M. Š., inače iz Uprave za zajedničke poslove Vlade, koristio automobil često u privatne svrhe i često u njemu vozao svog prijatelja, inače osobu iz kriminogene sredine, koja je i bila meta napada.

Poslednji komentari
  • aa Vreme: 10.09.2013 21:14h

    slava joj udarila u glavu....smenaaaaaa

  • Teodora Vreme: 10.09.2013 22:23h

    To je slika predsedničkog para i njihove najbliže okoline. Najgori u srpskoj istoriji!

  • mima Vreme: 11.09.2013 08:35h

    Pitam se, gde samo nadju ovakve f a c e za obezbedjenje?. Po faci se vidi kakva je ovo osoba. UZAS!

  • neko Vreme: 11.09.2013 08:48h

    Ona nekog da samara nije naletela na tvrd orah gle kakva je buljava

  • Kole Vreme: 11.09.2013 08:56h

    Teodora,to nije slika predsednickog para,vec sluzbi bezbednosti RS.Primaju ih preko veze,nestrucne.Vecina,posto vec imaju zaledjinu prodju kurseve a na njima nista ne nauce.....oni i ne znaju sta je Pravilo sluzbe.....

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP