Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

EKSKLUZIVNO

Dragomir Karić: Lazar Krstić je završio BK univerzitet!

Autor: pressonline | 21.01.2014 - 22:48:00h | Komentara: 20

Genije sa Jejla, ministar finansija Lazar Krstić završio je Alfa BK Univerzitet u Beogradu i bio stipendista fondacije "Braća Karić"!

Da nije on, bio bi neko drugi: Lazar Krstić

Lazar Krstić | Foto: FoNet

 Ovo je, kako piše u objavi na fejsbuk grupi "Alfa Univerzitet", izjavio Dragomir Karić, prilikom proslave Svetog Jovana Krstitelja u prostorijama tog univerziteta. Prenosimo kompletan tekst sa te objave, kao i slike sa pomenutog događaja:


"Svečanosti sečenja slavskog kolača, pored domaćina, narodnih poslanika Dragomira J. Karića i Milanke Karić prisustvovali su i rektor, dekani i studenti Alfa BK Univerziteta, članovi porodice Karić, prijatelji Univerziteta iz javnog i poličkog života, predstavnici ministarstava i diplomatskog kora."

Dragomir Karić

Dragomir Karić | Foto: Zoran Ilić

 
Dragomir J. Karić poželeo je gostima mir, blagostanje i prosperitet, podsetivši ih da je njegov brat Bogoljub Karić osnivajući fakultet davne 1992. godine imao viziju da to bude elitna obrazovna ustanova iz koje će studenti izlaziti sa znanjem i veštinama priznatim i cenjenim svuda u svetu.
- Mnogi naši studenti su na visokim funkcijama ne samo kod nas, nego i van granica naše zemlje, a među njima je i aktuelni ministar finansija Lazar Krstić, stipendista Karić Fondacije. Sa verom u Boga nadam se da će se naši studenti ponositi time što su završili Alfa BK Univerzitet - rekao je Karić.
Milanka Karić prenela je pozdrave njenog supruga Bogoljuba Karića, koji je čestitavši Slavu Sv. Jovana Krstitelja gostima poželeo dobro zdravlje. Ona je zahvalila svima koji su došli da zajedno sa njom i njenom porodicom proslave ovaj veliki dan.
- Prošli smo mnogo teških godina, ali smo uprkos tome opstali i sada jačamo. Vraćamo se starom sjaju i staroj snazi uz pomoć svih naših prijatelja, i želim da još mnogo godina slavimo u ovolikom broju. Hvala vam na svemu što činite za nas, a mi ćemo se potruditi da budemo najbolji za naše studente.". 
Poslednji komentari
  • Lola Vreme: 22.01.2014 06:31h

    Ko li ovde laže; koza ili rog? Ili smo svi mi otišli u aut?! Pa Vučić ga nahvali do neba...kad ono, medjutim...

  • zoran Vreme: 22.01.2014 06:36h

    Napredno.

  • Ilija Vreme: 22.01.2014 08:26h

    Sada sve postaje mnogo jasnije!

  • Anci Vreme: 22.01.2014 08:37h

    Jak mi genije do mojega....

  • Milisav od Jagodinu Vreme: 22.01.2014 08:53h

    Проблем данашњих информација је што их праве полуписмени тј. необразовани "новинари", а саопштавају ништа мање образовани тајкуни попут Д. Карића. Проблем је што такве вести добијају веродостојност од стране и тзв. великих медија. Сасвим могуће је да је Карић фондација коју води Миланка одвојила какву ситну стипендију за одличног средњошколца, али је просто немогуће да је заршио БК факултет из простог разлога што је Јејл уписао са 19 година (2003) који је завршио у року (2007). Већ од 2008. запослен је као консултат код Мекензија. Дакле, остаје само једна могућност, да је Крстић завршио БК факултет као и његови оснивачи.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP