Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

KOLAPS POD SNEGOM

Drama: Deca zavejana u autobusu čekaju pored puta!

Autor: E. A. | 09.12.2012 - 09:20:00h | Komentara: 1

Autobus pun dece koja je bila u prijateljskoj poseti drugoj školi u Kuli, ostao je zavejan kod Srbobrana gde tokom cele noći i dana čeka pomoć na putu. Akcija spašavanja mališana je u toku, javljaju zabrinuti roditelji redakciji alo.rs.

Sneg

Autoput pod snegom | Foto: Željko Šafar

 - Svi smo zabrinuti, a među njima je i moje dete! Uz svo prisustvo milicije, vatrogasaca i šlep službe, nisu bili u stanju prebaciti decu u drugi autobus nego su zavejani u ataru pored puta cekali NE ZNAM KOGA I NE ZNAM ŠTA! Prozivam i pozivam sve ljude koji su odgovorni za ovo. Bruka i sramota, dovesti u pitanje dečiju bezbednost i život zarad obične priredbe! - besna je S. M, jedna od zabrinutih majki.

- Oko 7.30h, jedan od roditelja se "probio" do autobusa i pokupio onoliko dece koliko može stati u mali auto i krenuo kući! - kaže ona.

Sneg

Prohodnost je sve manja | Foto: Zoran Lončarević

 U međuvremenu, naši čitaoci reporteri javljaju o drami na autoputu Subotica - Novi Sad.

- Vraćam se iz Mađarske i ne mrdamo milimetra od 23 sata. Kao da živimo na Velebitu, a ne u Vojvodini  ravnoj - piše Nikola i dodaje "Ipak naplaćuju putarinu na neočišćenom autoputu naplaćivana. Kasa im se nije zaledila. MAMICU IM..."

sneg

više od 20cm snega palo je u poslednjih 12 sati | Foto: Zoran Lončarević

U poslednjih 12 sati više od 20 centimetara snega

U prethodnih 12 sati na ulice Beograda napadalo je više od 20 centimetara snega, a ekipe "Beograd puta" održavaju saobraćajnice prvog prioriteta čistim, rečeno je
jutros u tom preduzeću.

Ekipe Beograd puta su u poslednjih 24 sata neprekidno angažovane i bore se da ulice prvog prioriteta drže prohodnim, jer je u poslednjih 12 sati napadalo više od 20 centimetara snega na temperaturi od minus pet stepeni, rečeno je agenciji Beta u tom preduzeću.

Na ulicama su 87 kamiona, 32 multi-kar vozila za gradske saobraćajnice i 20 kamiona za regionalne puteve na teritoriji Beograda. I pored tih napora, saobraćaj u Beogradu se odvija uz mnogo teškoća.

Kako kažu u "Beogradputu" kada očište sve ulice prvog prioriteta, a od dva do četiri sata po prestanku padavina, čištiće ulice drugog prioriteta.

Poslednji komentari
  • Bane Vreme: 09.12.2012 10:33h

    netom pre svi su putari vikali i hvalili se kako je sve spremno i da ih sneg ne moze iznenaditi. Sve odgovorne - kazniti. A da imaju imalo morala sami bi dali ostavke posto nisu sposobni da ispune ono sto obecaju niti da se brinu o bezbednosti putnika i vozila za sta su debelo placeni

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP