Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

ŠOKANTNO

DRAMA U BEČU: Srpkinja izbola trojicu jer su je silovali?!

Autor: Kurir | 08.05.2014 - 23:06:00h | Komentara: 0

Dvadesetrogodišnja devojka koja je juče nožem izbola trojicu muškaraca u Beču, tvrdeći da su jesilovali, po rođenju je Srpkinja, a muškarce koje je povredila poznavala je iz viđenja.

silovanje

Ilustracija | Foto: Shutterstock

Naime, prema novim nezvaničnim informacijama iz policije, ona i trojica muškaraca sreli su se preksinoć slučajno u jednom lokalu, zajedno obišli nekoliko kafića, da bi na kraju druženje nastavili kod nje u stanu, u kojem su bili još jedna devojka i mladić, samo u drugoj sobi.

Prema informacijama iz policije, Petra, kako su je pseudonimom nazvali austrijski mediji, najverovatnije je bila omamljena drogom za silovanje. Ona je rekla policiji da joj je, kad se juče ujutru probudila i videla šta se dogodilo, pao mrak na oči, posle čega je uzela kuhinjski nož i izbola trojicu muškaraca starih 19, 20 i 21 godinu.
Jedna od komšinica rekla je da se Petra često svađala s muškarcima koji su dolazili kod nje. Ova žena je juče, pre nego što je policija došla, navodno čula nesrećnu devojku kako vrišti i videla dve cipele i telefon kako izleću kroz prozor stana. Devojka i mladić koji su dramatične večeri bili u drugoj sobi u stanu kažu da ne znaju ništa ni o navodnom silovanju niti o napadu nožem.
Podsetimo, dvojica muškarca zadobili su teške ubodne rane, dok treći ima povredu zgloba. Sva trojica prebačena su u bolnicu. Devojka je takođe bila povređena, pa je i ona prevezena na lečenje.

Tagovi:

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP