Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

UHAPŠEN NOVOSAĐANIN:

Drogu krio u frizerskom salonu!

Autor: N.N.T. | 23.02.2015 - 18:19:00h | Komentara: 0

Novosadska policija je odredili zadržavanje S.A. (41) iz Novog Sada, zbog sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i ometanje ovlašćenog službenog lica u obavljanju poslova bezbednosti.

Osumnjičeni je, 20. februara, u Novom Sadu, jednom Novosađaninu (36) prodao paketić supstance za koju se sumnja da je opojna droga amfetamin i 6 komada supstance za koju se osnovano sumnja da je opojna droga ekstazi, a nakon toga je supstancu za koju se osnovano sumnja da je opojna droga amfetamin prodao i jednoj Novosađanki (41).

Policija je pokušala da zaustavi osumnjičenog S.A, prilikom čega se on oglušio o naređenje i pobegao automobilom, ali je operativnim radom pronađen iste noći.

Po naredbi nadležnog suda, izvršen je pretres kuće i frizerskog salona u Novom Sadu, i pronađena je izvesna količina supstance za koju se osnovano sumnja da je opojna droga amfetamin, kao i dva električna miksera i više plastičnih kutija sa tragovima sumnjivim na drogu, dok je pregledom osumnjičenog pronađeno oko 61.900 dinara i oko 685 evra za koje se sumnja da potiču od prodaje opojne droge.

Osumnjičeni S.A. je, uz krivičnu prijavu, doveden na saslušanje nadležnom tužiocu Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu, dok se protiv osumnjičenih koji su kupili supstancu za koju se sumnja da je opojna droga podnosi krivična prijava u redovnom postupku zbog osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.
 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP