Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

UPOZORAVAJU

DS: Kredit od Emirata još jedna prevara SNS!

Autor: | 05.03.2014 - 21:08:00h | Komentara: 7

"Kredit od UAE predstavlja još jednu prevaru Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke koja Srbiju sve brže vodi ka bankrotstvu", saopštila je danas Demokratska stranka.

DS je navela da je Srbija, "umesto obećanog kredita od tri milijarde evra, dobila najavu kredita od milijarde dolara, sa uslovima koji su duplo lošiji nego što je prethodna vlada dobijala od Svetske banke".

"Nesposobnost SNS dovela je u pitanje i redovnu isplatu zarada, penzija i socijalnih davanja. Prevare SNS su današnjom izjavom odlazećeg prvog potpredsednika Vlade dostigle vrhunac, a njihovu cenu će ponovo plaćati građani Srbije", istakla je DS u saopštenju.
Poslednji komentari
  • dragan Vreme: 06.03.2014 00:03h

    Nakon 14 god od kako je Milošević smenjen i svega onog što nam se dogodilo za ovo vreme, pitam se: ima li danas u Srbiji i jedan normalan čovek koji će pasti (poverovati) na komentare DS-a? Ovo su očajnički pokušaji najveće bagre koju srpska istorija još nije zapamtila da se dokopaju slučajno još malo vlasti.

  • Klaka Vreme: 06.03.2014 04:12h

    DS tj. DOS je došao na vlast istom tehnološkom metodom preuzimanja vlasti kao Kijevski fašisti se sada raspričao kada je bilo kakav kredit koij dobije Srbija pravi zgoditak.

  • Objektivan Vreme: 06.03.2014 06:35h

    2% na godišnjem nivou im je duplo lošije nego 6,5% od Svetske banke. Leleeee pa nije čudo što smo došli do bankrotstva kad ovi prethodni nisu ni prostu matematiku znali.

  • momazver Vreme: 06.03.2014 09:26h

    Istina je da papir *trpi* sve...i na njemu su SNS-ovci DETALJNO NAVELI USLOVE KREDITA. Nisam video NIKADA bolje uslove date Demokratama..cak ni od njihovih mentora/*demokratskih*/ Vreme i udar na moj/i narodni / dzep /za nekih 8-9 godina pokazace KO JE LAGAO NAROD, A TAD TE LAZOVE TREBA *MIRISNOM* MOTKOM UTABATI KO VOLA U KUPUSU . P.S...i onaj belosvetski *sirotan* sto je spavao na tetkinom kaucu i ubedjivao me da cu u EU da upadnem 2015-te,jedino me naveo da upadnem u ogromne dugove, a sebe da upadne na mesto direktora belosvetske banke koja nam daje *povoljne * kredite...LOPINA. NISAM SNS-ovac.

  • Bankar Vreme: 06.03.2014 10:33h

    Mislim da Vi...gospodo iz demokratske stranke imate najmanje pravo(izmedju ostalog) da pricat o nepovoljnim kreditima..

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP