Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

ODGOVOR GRADONAČELNIKU

DS: Radili smo u interesu grada i Beograđana i ponosni smo na to

Autor: Blic | 11.08.2014 - 18:55:00h | Komentara: 1

Gradski odbor DS saopštio je danas da su svi projekti koje je ta stranka realizovala dok je bila na vlasti u Beogradu urađeni u interesu grada i Beograđana, a da bi bili više nego ponosni i srećni kada bi svaka buduća vlast, pa i aktuelna, uradila delić onoga što je uspelo demokratama.

Demokratska stranka

 U saopštenju, koje je usledilo kao odgovor gradonačelniku Siniši Malom na navode sa vanredne konferencije za štampu, navodi se da je DS ponosan na sve rezultate koji su postigli njeni gradonačelnici, od Zorana Đinđića, preko Nenada Bogdanovića, do Dragana Đilasa i da su svi projekti koje je ova stranka realizovala u tom periodu u Beogradu bili u interesu građana.

Neki od tih projekata, zbog kojih je, kako navodi DS, Beograd i osvojio nagradu “Grad budućnosti” su kompletna rekonstrukcija Ade Ciganlije, “Arena” i petlje kod “Arene”, Most na Adi, Obrenovački most, most Zemun – Borča, hiljadu kilometara novih i obnovljenih ulica, škole, obdaništa, domovi zdravlja.
- Pored toga, obnovljen je vozni park GSP, grad je omogućio mnogim porodicama program vantelesne oplodnje, pomoć nezaposlenih trudnicama i porodiljama. Za vreme kada je DS upravljala Boegradom, sistem parkinga i naplate je rešen kao u najsavremenijim gradovima u Evropi, sređen je vodovod I kanalizacija, renovirane su pijace, obnovljena pozorišta, izgrađene biciklisticke staze. Kao građani Beograda i Srbije bili bismo više nego ponosni i srećni kada bi svaka buduća vlast, pa i aktuelna, uradila jedan delić onoga što je uspela DS - navodi se u saopštenju ove stranke.
Poslednji komentari
  • Dodjos BG Vreme: 11.08.2014 22:25h

    ** DS: Radili smo u interesu grada i Beograđana i ponosni smo na to...** --------- - I Beogradjani su vam na proteklim izborima izrazili veliku zahvalnost za sve sto ste za njih uradili...Ostali ste na vlasti samo na Vracaru, sve drugo ste izgubili... - Osim toga, skoro sve sto ste uradili je debelo preplaceno...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP