Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

NAJNOVIJA VEST

Dulićev otac zbog srčanih
smetnji hitno u bolnici!

Autor: B. M. | 08.10.2012 - 15:33:00h | Komentara: 14

Ivan Dulić, otac bivšeg ministra Olivera Dulića protiv kog je ovih dana pokrenuta istraga zbog zloupotrebe službenog položaja, hitno je prebačen u subotičku bolnicu zbog ozbiljnih srčanih tegoba, saznaje alo.rs!

Oliver Dulić

Otac Ivan u kritičnom stanju: Oliver Dulić | Foto: Milorad Milanković

- Ivan Dulić primljen je u subotičku bolnicu gde su mu konstatovane anginozne tegobe. Hitno su ga odatle uputili na dalje lečenje u Institut za kardiovaskularne bolesti u Sremskoj Kamenici - potvrdio je izvor alo.rs blizak Dulićima.

Pozvali smo porodicu Dulić da se raspitamao o zdravstvenom stanju Oliverovog oca, međutim niko u porodici nije bio raspoložen za priču:

- Nemojte to, razumite nas - rekao je Igor Dulić, brat bivšeg ministra. On nije želeo da govori da li to što se desilo njihovom ocu ima veze sa aferom koja se ovih dana vezuje za njegovog brata.

Uskoro opširnije!

Povezane vesti:

Poslednji komentari
  • Dada Vreme: 08.10.2012 15:37h

    I šta sad?! Hajde da se sažalimo i da tužilaštvo popusti prema Duliću?! Pa pola Srbije je gladno i bolesno,dok su bahati ministri krali i šakom i kapom narodne pare i narodnu imovinu i iživljavali se po mondemskim letovalištima,jahtama rolexijma! A,niko ne piše o tim jadnicima,običnim građanima. Pa i ako od stresa,verujem da jeste. Sve ima svoju cenu i mora se odgovarati za svoja nedela!

  • Marijana Vreme: 08.10.2012 15:44h

    Ovako duga i bezobrazna medijska hajka na dr Olivera Dulica u kojoj nije ni njegova porodica postedjena , dovela je do ovog , da jedan cestiti gradjanin i otac zavrsi u bolnici. Dr Oliver Dulic nikako nije i nemoze biti kriv dok se to nedokaze, ali novom Vlasti moguce je sve , pa i presude pre suja, jer to zemlju vode vidovnjaci ? Zao, mi je g-dina Ivana Dulica, kao i sve clanove njegove porodice , celu sa uvazenim dr Oliverom, mogu zamisliti kroz sta prolaze. Brz oporavak g-dinu Ivanu Dulicu, a sve vas neka je sramota, koji ste ucestvovali u ovoj sramnoj hajki , nadam se, da ce vam se vratiti na najgori nacin

  • kriticar Vreme: 08.10.2012 16:12h

    ma da sad u bolnicu kad treba u zatvor zajedno sa sinom..a kad si krao onda nisi imao srcane smetnje....jadnici LOPOVI

  • Srpkinja Vreme: 08.10.2012 16:19h

    Zao mi je coveka, ali se pitam Z A S T O bi se Srpske i ostale javnosti ticalo da DULICEV OTAC hitno prebacen u bolnicu?Kakva je to vest? Koliko se za Ime Bozje dnevno ljudi prebaci u bolnicu pa o njima niko nista ne zna ??! Gospodo novinari, saberite se i pisite o bitnijim temama !!!!

  • sova Vreme: 08.10.2012 17:34h

    ZATVORE,GRADITI,POD HITNO,NECE BITI MESTA...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP