Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

POSLE 23 GODINE

Dva leta dnevno za Zagreb od 12. decembra

Autor: Tanjug | 07.11.2014 - 13:52:00h | Komentara: 1

Početna cena karte na ovom letu biće 84 evra u jednom smeru sa uključenim taksama, dok će povratna karta stajati 99 evra. Let traje sat i 15 minuta

Er Srbija / Foto: Andrej Isaković

Er Srbija / Foto: Andrej Isaković

Srpska nacionalna aviokompanija Er Srbija najavila je danas da će uspostaviti dva leta dnevno na relaciji Beograd-Zagreb, počev od 12. decembra ove godine.

Kako je saopšteno iz te kompanije, novi letovi će označiti ponovno uspostavljanje vazdušne linije izmedju ova dva grada, na kojoj je poslednji let obavljen pre 23 godine. Prvi let na ovoj liniji sa dugom istorijom obavio je JAT-ov prethodnik Aeroput u februaru 1928. godine. JAT je ponovo uspostavio letove na ovoj liniji u aprilu 1947. godine i održavao ih je do avgusta 1991. godine.

Novi letovi će gostima koji putuju zbog posla ponuditi odličnu povezanost preko matičnog aerodroma Er Srbije, beogradskog aerodroma Nikola Tesla, sa mnogim popularnim destinacijama širom mreže ove aviokompanije, kao što su Atina, Abu Dabi, Istanbul, Solun, Tel Aviv, Moskva i Larnaka, kao i do ključnih destinacija širom Balkana, uključujući Skoplje, Tiranu, Sofiju, Bukurešt, Tivat, Podgoricu i Sarajevo.

Er Srbija / Foto: Andrej Isaković

Er Srbija / Foto: Andrej Isaković


Dane Kondić, generalni direktor Er Srbije je rekao: Uspostavljanje linije za Zagreb je značajan i dobrodošao dodatak mreži destinacija Er Srbije koja ubrzano raste. Ovi letovi će odgovoriti na sve veću tražnju za poslovnim i turističkim putovanjima onih koji često putuju izmedju ove dve prestonice i omogućiće im značajnu uštedu vremena u poredjenju sa putovanjima vozom ili kolima.

Novi letovi će takodje omogućiti dvosmernu povezanost preko Beograda izmedju Hrvatske, ostatka Evrope i značajnih globalnih destinacija.

U skladu sa brendom Er Srbija, moderni avioni ove aviokompanije pružaju neuporedivu ponudu usluga na letu, što uključuje ukusne opcije na meniju i besplatan bar.
Poslednji komentari
  • madjar Vreme: 07.11.2014 17:15h

    Kako Air Serbia objasnjava to sto je do Istambula cena takodje 99 Eura?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP