Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

VUČIĆA I ZVEZDINU LEGENDU UDRUŽIO ZAJEDNIČKI NEPRIJATELJ

Džajić u Zvezdu, Mišković iz Zvezde!

Autor: B. J. - A. D. | 16.11.2012 - 00:14:00h | Komentara: 2

Aleksandar Vučić je uspeo da nagovori fudbalsku legendu Dragana Džajića da se vrati u Crvenu zvezdu i tako pokuša da spase najtrofejniji srpski klub.

Tvrdili da su žrtve: Dragan i Branka Džajić

Tvrdili da su žrtve: Dragan i Branka Džajić | Foto: Goran Srdanov

Interesantno je da se veliki povratak Džajića odigrava u jeku Vučićevih prozivki na račun Miroslava Miškovića, koji se pre četiri godine u medijima pominjao kao inicijator sklanjanja Džajića sa sportske scene. O Miškovićevoj navodnoj ulozi u tom progonu govorila je i supruga Zvezdine legende Branka Džajić, a interesantno je i to da je fudbaler Goran Drulić, koga je inače zastupao advokat Miškovićeve „Delte“ Goran Dražić, pre samo desetak dana izjavio u sudu da mu pare ne duguje Džajić već Crvena zvezda.

Fudbaler Goran Drulić, čija je tužba protiv Zvezde zbog neisplaćenih para od njegovog transfera navodno bila “okidač” za početak istrage protiv treće Zvezdine zvezde, pre deset dana konačno je došao iz inostranstva i bio je poslednji svedok na suđenju Džajiću,kada je i izjavio da “ne tereti Dragana Džajića, već je protiv fudbalskog kluba podneo krivičnu prijavu tražeći 1,2 miliona evra odštete”.

Mišković

Mišković | Foto: Goran Srdanov

Međutim, zanimljivo je da iako se u vreme hapšenja Džajića i njegovih saradnika isticalo da je policija krenula “tragom” Drulićeve tužbe protiv kluba i u decembru 2007. uzela izjavu od njega, sudeći po sajtu suda, fudbaler je klub zapravo tužio tek 22. januara 2008. Lisice su Džajiću stavljene 5. februara iste godine, i to tek nekoliko dana posle njegovog imenovanja na mesto potpredsednika Fudbalskog saveza Srbije i direktora reprezentacija.
U javnosti su odmah krenule spekulacije da iza svega stoji Mišković, koji je već preko sina bio finansijer u Zvezdi i navodno čekao privatizaciju klubova. Branka Džajić je svojevremeno za “Alo!” indirektno potvrdila da je uverena u tačnost spekulacija da vlasnik “Delte” stoji iza hapšenja njenog supruga.

Od Zvezde ostali samo dugovi: Vučić

Od Zvezde ostali samo dugovi: Vučić | Foto: Nenad Đorđević

- Zna se ko stoji iza hapšenja mog muža. To je toliko hohštaplerski da nemam reči. Pitam se samo postoji li neko u ovoj zemlji ko može da stane na put ovakvom ponašanju. Čak i ne demantuju. I što bi kad vladaju ko bogovi - prokomentarisala je Džajićeva tadašnje sprekulacije u javnosti na račun Miškovića.

Miroslav Mišković nikada nije odgovorio na spekulacije da ima veze sa Džajićevim hapšenjem, a na naše telefonske pozive ni juče se nije javljala potpredsednica „Delte“ Jelena Krstović.
Poslednji komentari
  • jova Vreme: 16.11.2012 11:07h

    ispasce na kraju misko kriv i za poplave u italiji. preteraste ga stvarno.

  • nedjo Vreme: 17.11.2012 11:45h

    a od kuma ...dzaja!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP