Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

ODGOVOR PREMIJERU

Džomba za ALO! Nisam ja tajkun!

Autor: R. K. | 02.08.2014 - 08:30:00h | Komentara: 3

Nikola Džomba, biznismen iz Kule i bivši finansijer FK Hajduk, kojeg je premijer Aleksandar Vučić nazvao tajkunom i organizatorom skupa na kojem se protestovalo zbog ugovora sa Arapima o zakupu srpskih njiva, rekao je juče za naš list da on nema nikakve veze sa tim i da je neko zlonamerno plasirao pogrešnu informaciju.

Navija  za SNS: Nikola  Džomba

Navija za SNS: Nikola Džomba | Foto: Marko Metlaš

- Nisam nikakav tajkun i zapravo sam uložio ogromnu energiju da SNS u Kuli dođe na vlast. Niti sam organizovao, niti sam bio na bilo kakvom skupu. Meni bi bilo ispod časti da budem u društvu tih ljudi koji su protestovali, poput Saše Radulovića (bivši ministar privrede) - kaže Džomba, i dodaje da se iz petnih žila trudio da naprednjaci dođu na vlast, “da nije dvoličan” i “da nikada neće preći na drugu stranu”.


- Ne znam ko je plasirao lažne informacije. Moguće da je to bio DS zbog revolta, jer sam agitovao za naprednjake, a možda je to bio neko drugi. Stvarno ne znam... - dodaje Džomba. Ovaj poljoprivrednik, koji se, kako je za naš list rekao, bavi voćarstvom, više godina bio je finansijer FK Hajduk. U javnosti je poznat i kao jedan od pukovnika u Srpskoj dobrovoljačkoj gardi Željka Ražnatovića Arkana.
Poslednji komentari
  • danijel Vreme: 02.08.2014 08:47h

    E, baš nas je usrećio agitujući za SNS. Šta je to bolje u državi Srbiji za ove tri godine? Samo dublje propadamo a kraj sa njima se ne vidi.

  • dex Vreme: 02.08.2014 17:00h

    koga briga za koga on agituje kad ima vecinu u skupstini pa mu op[roste kiriju za drzavnu zemlju drma opstinom kao da je njegova prcija

  • istina Vreme: 03.08.2014 20:26h

    Nije on čovek kriv što u životu ništa nije radio sem što je zanat učio po zatvorima,sad je dobio ili uzeo komplrtnu opštinu Kulu da sprovodi svoje znanje i umeće.SNS čovek i finansijer Nikolićev prijatelj.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP