Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

PARE NAŠE - ZADOVOLJSTVO NJIHOVO

Elektromreže Srbije: Službenim vozilom u šoping!

Autor: A. O. | 15.01.2013 - 20:03:00h | Komentara: 16

Ako ste se ikada pitali kako se u javnim preduzećima troše pare, evo jednog objašnjenja. Naime, na tviteru je osvanula fotografija službenog automobila JP "Elektromreže Srbije" u nedelju popodne u garaži TC "Ušće".

Autor fotografije, Ivan Ninić, novinar portala Pištaljka, je zatim postavio legitimno pitanje: "Šta će službeno vožilo JP Elektromreže Srbije u nedelju u 18:13h u garaži TC Ušće?". I mi se pridružujemo ovom pitanju i željno iščekujemo odgovor.

Službenim vozilom u šoping

Službenim vozilom u šoping | Foto: Twitter

Poslednji komentari
  • keti Vreme: 15.01.2013 22:43h

    Mi uprovinciji nismo fotografisali , a svaki dan u bacu smo mogli to da radimo, hitna kola pred kafanom, satima.... pacijente moramo sami da vozimo i da se snalazimo,a direktorica , soping, pa to su bile normalne stvari. Sluzbenim autom se islo u privatne posete u inostranstvo, deca odvozila u grad na fakultet, muz je taj auto koristio da ne pokisme do kladionice. Vi u Bg ste male mackice za nas. Mi smo kul, i nikom nista niko nije odgovarao za ogroman gubitak...

  • Doktor Vreme: 16.01.2013 03:04h

    Ima bar 50 razloga zbog cega je sluzbeno vozilo na parkingu trznog centra...mozda je to vozilo nekog od radnika koji duzi vozilo na licno zaduzenje...mozda je tu zbog potreba firme...da li ja kada se vracam kuci sluzbenim autom ne smem da svratim da kupim nesto nego moram da odem direktno kuci pa da sednem u GSP da bih obavio svoje potrebe?

  • Leka Vreme: 16.01.2013 06:57h

    Što ova nova nacifrana ministraka,što povećava cijenu struje,ne da objašnjanja za ovo.Zaklinjala se,kao i svi njeni iz SNS-a da će sprečiti prekomerno trošenje državnih para,a sad ona povećava cenu struje,da pokrije ovakva vozikanja.Da spreči ovakve i još brojne,cena struje bi bila jeftinija.

  • Milos-Nis Vreme: 16.01.2013 07:06h

    Ja bi imao jedno pitanje, jel ovo fotomontaza posto se znak ne vidi vec je "izvucen" sa strane?! Dali je ovo stvarno vozilo JP."Elektromreze Srbije" ili je samo montaza i dali je zaista slikano u pomenutom vremenskom periodu i na pomenutom mestu??? Ili moze samo da bude kleveta?

  • Pa šta Vreme: 16.01.2013 08:32h

    U Javnom preduzeću Nacionalni park Đerdap, direktor i pomoćnik direktora voze škode Yeti više privatno nego službeno. Jedna je dobijena namenski od EU, a koristi se nenamenski. Cccccc, ima se može se. Obojicu štiti URS, čiji su kadrovi. Ranije su bili članovi glavnog odbora JUL-a, pa nikom ništa. A vi samo pišite.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP