Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

PRIJAVITE SE!

Emirati traže naše radnike!

Autor: sumadijapress.co.rs | 06.11.2013 - 12:28:00h | Komentara: 0

Konkurs za agronome, veterinare, biologe, hemičare, mašinske i elektroinženjere otvoren je do 10. novembra.

Slučaj za anale se  dogodio u Dubaiju

Ujedinjeni Arapski Emirati raspisali su preko Nacionalne službe za zapošljavanje (NSZ) konkurs za 10 radnih mesta, za koja im je potreban veći broj kandidata.

- Partneri iz Emirata traže agronome koji će raditi na zaštiti useva, veterinare sa iskustvom u ovčarstvu za upravnika farme, kao i diplomirane hemičare ili inženjere poljoprivrede. Potrebni su im i diplomirani mašinski inženjeri za posao rukovodilaca radioničkog održavanja, predradnici za useve sa srednjom stručnom školom iz oblasti poljoprivrede, mehaničari u radionici i radnici opštih poslova na farmi – navode u NSZ.
Uslovi za konkurs na sve pozicije su znanje engleskog jezika i poznavanje rada na računaru, kao i minimum pet godina radnog iskustva. Izuzetak je posao upravnika farme, za koji se mogu prijaviti samo kandidati koji imaju najmanje deceniju profesionalnog iskustva na čelu poljoprivrednog gazdinstva.
Za prijavu na konkurs kandidatima je potrebna radna biografija na srpskom i engleskom jeziku. Rok za podnošenje prijava je 10. novembar.
Svi zainteresovani kandidati, bez obzira na to da li su prijavljeni na evidenciju NSZ ili ne, svoje biografije mogu da pošalju na mejl zaposljavanje@nsz.gov.rs ili poštom na adresu Dečanska 8/5, 11000 Beograd, sa naznakom “za konkurs Ujedinjeni Arapski Emirati” i nazivom radnog mesta na koje se konkuriše.
U Nacionalnoj službi za zapošljavanje napominju da će informacije o uslovima rada kandidati dobiti prilikom razgovora sa poslodavcem.
 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP