Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

RADI LI NEKO SVOJ POSAO U OVOJ ZEMLJI

EPS: Gospođo izvinite, ali Vi ste mrtvi!

Autor: Beta | 02.06.2015 - 11:55:00h | Komentara: 1

"Elektroprivreda Srbije - Snabdevanje" je živu Svetlanu Erović (51) iz Gornjeg Milanovca proglasila mrtvom, što je izazvalo šok za nju i članove porodice i rodbine.

EPS Snabdevanje

EPS Snabdevanje | Foto: EPS

Kako je objasnila za agenciju Beta, da je mrtva saznala je 26. maja kada joj je poštar doneo preporučeno pismo koje je potpisala, misleći da je uobičajena pošta, ali kada je pročitala ostala je bez reči. U pismu koje je poslao EPS piše: "Obaveštavamo Vas da imamo saznanja da je Erović Svetlana, koja se vodi u evidenciji kupaca električne energije EPS Snavdevanja d.o.o Beograd, sa ED brojem 1622466403, preminula" i da prestaje isporuka električne energije ako nema naslednike.
Zato pozivaju naslednike da u roku od 15 dana dostave odgovarajuće dokaze i zaključe ugovor o prodaji električne energije, a ako to ne učine, objektu koji se vodi na njeno ime prestaće isporuka.

Trafo Trafostanica StrujaFoto: Profimedia

Da je sve ovo tačno, kako stoji u pismu, svojim potpisima garantuje odgovorno lice Zoran Bošković iz Elektrodistribucije Čačačk i v.d. direrktora EPS Snabdevanje d.o.o. Beograd Dragan Jeremić.
"Kada sam se pribrala, pozvala sam Elektrodistribuciju u Čačku da vidim šta je u pitanju, ali su mi na centrali čitav dan prebacivali brojeve po nekim kancelarijama gde se niko nije javio, tako da ne znam na osnovu čega su me proglasili mrtvom", kaže Erovićeva.
U Elektrodisatribuciji u Čačku su agenciji Beta, povodom ovog slučaja, rekli da je Erovićeva utužena za dug i da je dat predlog za dozvolu izvršenja.
"Postoji tabela svih potrošača koji su preminuli, ali se greškom njen ED broj našao na ovom spisku i mi se ;izvinjavamo pomenutoj gospođi", rečeno je u pravnoj službi.
Poslednji komentari
  • lisa Vreme: 02.06.2015 12:47h

    placajte uredno pa se necete iscudjavati sto ste na spisku izvrsitelja!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP