Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

VUČIĆ NAJAVIO DA ĆE LETELICA NOSITI IME NAJPOZNATIJEG SRBINA

Er Novak!

Autor: R. Ć. - P. M. | 26.10.2013 - 07:02:00h | Komentara: 1

Prvi avion „erbas A319“, koji je ušao u flotu „Er Srbija“, predstavljen je juče na Aerodromu Nikola Tesla. Ovaj avion danas će imati promotivni let na liniji Beograd - Abu Dabi, što će ozvaničiti i početak rada nove nacionalne avio-kompanije „Er Srbija“.

Leti, leti, Nole!

Leti, leti, Nole!

Avion je u VIP hangaru „Jat tehnike“ otkriven u prisustvu Aleksandra Vučića, prvog potpredsednika Vlade, Daneta Kondića, generalnog direktora „Er Srbije“ i Džejmsa Hogana, predsednika „Etihad Ervejsa“. „Ovaj avion ‚Er Srbije‘ nosiće ime najpoznatijeg živog Srbina“, rekao je zagonetno Vučić.

Novinari su zaključili da je reč o najboljem srpskom teniseru Novaku Đokoviću, a prvi potpredsednik Vlade se složio s tom idejom. „Nemam ništa protiv, ali moraćemo da pitamo Novaka da li se slaže da avion nosi njegovo ime“, dodao je na to prvi potpredsednik.
Pomenuto priznanje do čije realizacije je ostala samo još formalnost, tačnije Noletovo „amin“, definitivno je potvrda da je Novak Đoković najbolji ambasador Srbije u svetu, jer je godinama unazad našu zemlju predstavlja u najboljem mogućem svetlu gde god da se pojavi. Nema dileme da je Nole zaslužio da jedna “čelična ptica” ponese njegovo ime.

“Moraćemo da pitamo Novaka da li se slaže da avion nosi njegovo ime”, rekao prvi potpredsednik Vlade  na otkrivanju aviona „Er S

“Moraćemo da pitamo Novaka da li se slaže da avion nosi njegovo ime”, rekao prvi potpredsednik Vlade na otkrivanju aviona „Er Srbije”


Prvi potpredsednik Vlade je još najavio i da će „Er Srbija“ do kraja 2014. godine leteti za SAD, kao i da će letovi za EU biti dvostruko povećani. Vučić je rekao i da će „Er Srbija“ najviše pažnje posvetiti čistoći aviona, a što se tiče usluge još je dodao: „Preporučio sam ‚Er Srbiji‘ da u avionima putnicima služe srpske specijalitete i naša vina“.

Predstavljeni avion ima 128 sedišta i on je prvi od osam „erbas A319“ letelica koje je „Er Srbija“ uzela na lizing. Očekuje se da će „Er Srbija“ dobiti šest aviona u naredna dva meseca, a svaki će moći da primi osam putnika u novoj kabini biznis klase, kao i 120 u ekonomskoj klasi. Još četiri „erbasova“ aviona biće dostavljena sledeće godine.

Nole: Ponosan sam


Najbolji srpski teniser Novak Đoković prihvatio je predlog da jedan od aviona u floti “Er Srbije” ponese njegovo ime, a tim povodom rekao je da je ponosan na još jedan srpski brend.
- Srećan sam ako mogu da pomognem mojoj državi u naporu da, zajedno sa “Etihadom”, vrati ugled nacionalnoj aviokompaniji i vazduhoplovstvu. Biću ponosan kada budem leteo kompanijom “Er Srbija” i siguran sam da će kvalitet usluge biti na najvišem nivou. Želja mi je da “Er Srbija” ima što više letova, zadovoljnih putnika i radnika, nove destinacije i dobro poslovanje. Da svi zajedno budemo ponosni na još jedan brend Srbije - rekao je Đoković.

Poslednji komentari
  • Pera Vreme: 27.10.2013 01:55h

    Nije Nole najpoznatiji srbin nego,Slobodan Milosevic,a vi ako ste stavrno "slobadan medij",objavite ovo. Putovao sam kao Bajaga od Aljaske do Australije i svi koji su culi odakle sam,pitali su me za Slobodana Milosevica i poredjenje vremena pre i posle njega. Svaka cast Noletu al`nije on...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP