Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

OJDANIĆ ZA ALO! OTKRIO ŠTA MU JE DOBROJEVIĆEVA ISPRIČALA U IZOLACIJI

Era: Stanija će
ubiti Filipa ako
ne uzme lovu!

Autor: D. Petrović | 02.07.2013 - 07:00:00h | Komentara: 1

Raspoložen zbog napuštanja rijalitija “Farma” koje je mogao da izbegne samo da je želeo da nauči pitanja i pobedi Staniju Dobrojević u duelu, Andrija Era Ojdanić u intervjuu za naš list otkrio je neke tajne sa imanja u Lisoviću, a jedna od najvećih je da je starleta spremna i da svog dečka, manekena Filpa Panajotovića, baci sa Pančevačkog mosta ukoliko ni ona ni on ne uzmu 50.000 evra.

Era Ojdanić

Rekao sam joj da je Filip sirovina, a ona mi je odgovorila da će ona 
njega već isklesati nekako i od njega napraviti čoveka: Era Ojdanić | Foto: Jelena Vučetić

 

„Ona mi je lično rekla: ‘Ako ja ispadnem, a Filip ne osvoji 50.000, bolje da mi ne
dolazi. Na putu do Pančeva, neka skoči sa Pančevačkog mosta‘“

- Jedva sam čekao da napustim “Farmu”, uopšte nisam razočaran. Namerno nisam odgovarao na pitanja i pustio sam Staniju da pobedi. Ja ono više nisam mogao da podnesem, onaj smrad i one užasne ljude. Nisam hteo da se borim protiv Stanije, a ona je toliko željna pobede da ću vam samo ispričati jednu stvar. Stanija je meni u izolaciji rekla da ukoliko ona ispadne iz “Farme” Filip mora da pobedi, inače je gotov.
Lično mi je rekla: „Ako ja ispadnem, a Filip ne osvoji 50.000, bolje da mi ne dolazi. Na putu do Pančeva, neka skoči sa Pančevačkog mosta. Bolje mu je to, nego da meni padne šaka” - prepričavao je Era razgovor sa starletom koja će ipak imati mogućnost i sama da se izbori za 50.000 evra, a možda će prema rečima Ere Ojdanića ona i ostati sa Filipom.

Filip i Stanija

Najproračunatiji par po mišljenju Ojdanića: Stanija i Filip

 

Saški sam hteo tanjir
u facu da bacim!

Poznat kao nenasilan, Andrija Era Ojdanić nam je otkrio da je ipak bio u iskušenju da fizički nasrne na učesnicu rijalitija “Farma” Sašku Karan kada mu je u gulaš stavila šećer.
- Najgori moj trenutak na “Farmi” bio je kada mi je Saška u gulaš namerno stavila kilo šećera. Osećaj je bio grozan, bacio sam tanjir na pod i on se razbio u param parčad. A hteo sam u facu da joj bacim, kad sam video da se još i smeje, ali bila je daleko, pa nisam - dodao je pevač.

- Ja sam joj rekao da je Filip sirovina, a ona mi je odgovorila da će ona njega već isklesati nekako i napraviti čoveka. U svakom slučaju među njima ljubavi nema, njihova veza je čista komercijala. I non-stop su u nekoj španskoj seriji, samo se svađaju tamo iza onog sena gde kamere ne pokrivaju baš dobro. Povremenio se tamo iza sena jašu, te ona nega, te on nju, pa kad ja prođem, oni me pitaju koju pozu volim - kaže Ojdanić, koji otkriva da s druge strane između Danijela i Jovane možda ipak ima ljubavi.

- Mislim da Jovana i Danijel možda mogu da opstanu. Ona je najpre igrala sa Mikijem Mećavom, a Danijel ju je gledao kao mačak iz paradajza i oblizivao se. I kad se jedne večeri napio on joj je prišao i poljubio joj arteriju na vratu, onu što vodi do srca. Tako su se zaljubili i od tada se nerazdvojni. Jovana je jako vredna, a vidim da je uspešna i kao ženka u krevetu. Potpuno izmori Danijela, pa on jadan ponekad do 11-12 ne može da ustane iz kreveta - priča pevač.

Ojdanić: Tri najveće prljavuše su Tarot, Saška i Vesna!
Potpuno zgrožen pojedinim učesnicima Era Ojdanić je otvoreno priznao ko je u rijalitiju u Lisoviću najvredniji, a ko najlenji, ali i najpokvareniji.
- Bez konkurencije najproračunatija osoba na “Farmi” je Stanija. Ona je namazana svim bojama i zavijena u belo. Goca Božinovska, Ljuba i Radojka su najvrednije, a najveće prljavuše su Tarot, Saška i Vesna, što zbog nerada, što zbog tračarenja iza onog poljskog toaleta - tvrdi Ojdanić.

Poslednji komentari
  • razocarenje Vreme: 02.07.2013 14:12h

    STO SE TICE DOTICNOG BIVSEG FARMERA TREBA DA SE STIDI SVAKE IZGOVORENE RECI O STANIJI I FILIPU JER ODLICNO ZNA DA SE STANIJA SALILA SA NJIM A ON BOLESNIK KOJI JE I PEDOFIL ( PO PRICI DA JE BIO SA DEVOJCICOM KOJA JE BILA OSMI RAZRED OSNOVNE SKOLE ) I COVEK KOJI JE SVOJU ZENU MALTRETIRAO TOLIKO GODINA BRAKA ZNACI SPROVODIO NASILJE U PORODICI PO SOPSTVENOM PRIZNANJU I DVOJE VANBRACNE DECE U POZNIM GODINAMA PO RIALITIMA IZVODIO GLUPOSTI TREBA DA JE STID

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP