Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

Doček za dekintirane:

Evo gde možete da se provedete za 0, 200 ili 1000 dinara!

Autor: nadlanu.com | 31.12.2014 - 16:06:00h | Komentara: 0

Verovatno ste i vi konstatovali da su klubovi ove godine malo preterali s cenama aranžmana za novogodišnju noć, a ako ste se smorili pri pomisli da ipak ostanete kod kuće - imamo lepe vesti za vas. Zapravo, na neke od najkul žurki u gradu možete ući za manje od 1.000 dinara.

2015 godina

TRGOVI

Uprkos zimi, Trgovi će biti atraktivna varijanta za doček. Sad, možete da birate... Ispred Narodne skupštine nastupaju Vlado Georgiev, Emina Jahović, Mira Škorić i Nikola Rokvić, a program počinje u 22 sata i trajaće do tri sata posle ponoći. Na bini koja će se nalaziti na Trgu republike nastupiće Balkanika, Neverne bebe, Alisa, Kiki Lesendrić i Kraljevski apartman. Na DJ bini, ispred Filozofskog fakulteta program počinje u 21 sat i trajaće do tri sata posle ponoći, a Beograđane i njihove goste će zabavljati Marko Nastić, Lea Dobričić i Marko Milošević.
I ove godine, Inex Film vam poklanja žurku sa četiri stejdža: u klubu Antipod Heckler DJz vrteće najfiniji house, ghetto house, chicago, detroit, acid house, techno i tech house; u Hangaru Pacija & Legalmen sa Underbottom radija i DJ PRAY [Pray Project] iz Moskve obećavaju jedinstven electro / EBM / Industrial doživljaj; Galerija je rezervisana za hitove, a u Laundž ćete ići kad se umorite od đuskanja, da predahnete uz twee elektroniku, nostalgični art pop, ambijentalni hipno tehno i eterični dream pop. Ulaz je DŽ.
SAVA CENTAR

Ako želite da dočekate Novu 2015. godinu OTMENO, uz zvuke Verdijeve “Vinske pesme” i najlepše stranice svetske muzičke klasike - besplatne ulaznice se mogu preuzeti na blagajni Sava Centra. Nastupa orkestar CAMERATA SERBICA pod dirigentskom palicom Bojana Suđića i BEOGRADSKI SIMFONIČARI sa dirigentom Vojkanom Borisavlјevićem.

DO 500 DINARA

LJUTIĆ

"Šurenje" u Ljutiću, a za pultom su Dražen (Kobran & Zhen) - soul / rnr / funk / power pop / boogaloo; Mr.M (Wasabi funkupunktura) - disco / fusion / neo swing i Paspa (Riffs) - indie rock / punk / new wave / synth pop. Upad je 300 dinara, a u cenu je uključena jedna konzumacija.
BLUE MOON

Muziku u Blue Moonu za vas puštaju DJ Mouse, rezident u KST-u petkom na večeri "Cant stop the rock", i DJ Šarac, očekujte miks hitova pop, rock, indie, alternative muzike, hitove 80ih i 90ih i velike hitove domaće rok muzike. Ulaz sa garderobom je 200 dinara.
SVETA

Užas novogodišnje večeri u klubu Sveta garantuju Raca, Lama i Shustera koji "ispucavaju samo probrane užasne hitove". Ulaz je 500 dinara, cene pića regularne.
VRTOGLAVICA

U Vrtoglavici vas čeka "All Starz" trio (Zlatko, Goxy i Dark Energy). U Gornjem klubu puštaće se Gothic & Electro, u Donjem je Let There Be Rock žurka. Karte su 500 dinara, a najavljeni su specijalni popusti na pića.
ILLUSION

Club ILLusion nalazi se u Lominoj ulici, a pravi trenutak da ga overite upravo je novogodišnja noć - tu se sprema Transpose / Psychedelic New Year. Za pultom su Anta, Cune, Johan, Alek, Rising Dawn, Stefan, Igor, Kuzma, Pointfield, Yoxim, Psychosocial, Vlada, Alexa i David. Karte su na ulazu 500 dinara.

DO 1000 DINARA


20/44

Novogodišnji program na 20/44 počinje koncertom "andergraund kralja" Ilije Ludviga, nastavlja se uz Disco Not Disco popularnog DJ Brke, a od 3 pa do jutra "voziće" vas Lule. Karte su u pretprodaji 500, a na ulazu će biti 700 dinara.
THE TUBE

Žurka naslovljena kao "Ja mnogo volim rejv" održaće se u Siminoj 21. Karte su u pretprodaji 700rsd, dok će na ulazu biti 1000 dinara, a line-up čine ZWEIN, SALE L, SOFT 85, KID KIMI, JOHN JOGURT, VUK SMILJANIĆ i DANIJEL ČEHRANOV.
GECA

Dve prve dame vojvođanske scene, Natasa Tonković i Tijana Kabić, kao i prekaljeni vuk beogradskog andergraunda, Bokee Kinetic zatrešće densflor Gece, dok su za zagrevanje i after zaduženi Milovan Stojanović i Dušan Lazović. Cene karte u pretprodaji je 600 dinara, na ulazu će biti 800 do, a 1.000 dinara posle ponoći.
SIOUX

Trenseri će verovatno put Sijuksa gde lajnap predvodi stari znalac Stole, a tu su još Max Mozza, DaPeace, Mica , Filip Nikolaevič i Imba. Ufur je 800 dindži.
PERON

U Peronu vas čekaju "svi od kojih ste navikli najbolje": DJ Ognen Krstić, Marko Gangbanger, Nebojša Intruder, Ana Pajković. Karte su 1.000 dinara.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP