Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

BRAVO!

Evo šta se dogodi kada turista izgubi novčanik u Srbiji (FOTO)

Autor: Alo.rs | 28.07.2015 - 21:44:00h | Komentara: 3

Britanac Tom Vots je vraćajući se iz Srbije uspeo da izgubi novčanik, međutim kada je stigao kući njega je sačekalo pravo iznenađenje.

poruka

Poruka koju je Tom dobio | Foto: facebook/Tom Watts

 
Vots je bio ubeđen da mu je novčanik ispao na aerodromu u Lutonu kada se vraćao sa odmora u Srbiji. Međutim, nakon nekoliko dana na kućnu adresu njegovih roditelja stigao je paket i u njemu, uz izgubljeni novčanik i fenomenalna poruka.

"Mnogo mi je žao Tome, uzeo sam ovaj novčanik miseleći da pripada mom prijatelju. Nisam mogao da nađem broj. Nadam se da si uživao u Srbiji i želim ti svu sreću na univerzitetu", stajalo je u poruci koju je napisala nepoznata osoba.

Oduševljen ovim gestom, Vots je na svom Fejsbuk profilu postavio fotografiju novčanika i poruku, ali i apel drugovima da mu pomognu da nađe anonimnog pošiljaoca.

"Ovo je neverovatno! Prošlog vikenda sam izgubio nočanik na aerodromu u Lutonu kada sam se vraćao sa odmora. Jutros je ovo stiglo na adresu mojih roditelja, koja je ispisana na mojoj vozačkoj dozvoli. Nije falio ni peni i sve moje kartice i dokumenta su tu. Negde stvarno postoje neverovatni ljudi. Ali, na poruci nije pisao nikakav kontakt, pa ne znam kome da se zahvalim. Hoćete li podeliti moj status? Hajde da nađemo ovu anonimnu legendu!" napisao je Vots na društvenoj mreži.

poruka tom

| Foto: Facebook printscr

Post je do sada podelilo više od 68.000 ljudi, a anonimna legenda se, izgleda, i dalje traži.

Poslednji komentari
  • Makijaveli Vreme: 28.07.2015 22:06h

    Svaka cast, ovo ne jabolji moguci PR!

  • cica Vreme: 29.07.2015 08:01h

    Mom sinu su ukrali novcanik na Niskoj autobuskoj stanici sa svim dokumentima (licna, vozacka, mesecna...) i nesto malo para. Taman je krenuo da skuplja papire za nova dokumenta na kucnu adresu je, u koverti, stigao sav sadrzaj novcanika do sitnih ceduljica. Sem novca. Pretpostavljamo da je neko nasao bacen novcanik i shvativsi koliki problem to moze da bude uredno poslao na adresu iz l.k. Nazalost, nije se potpisao a i pecat poste nije citak. Ne znam kome da zahvalim ali ako procita do neba mu hvala!

  • Veljko Vreme: 29.07.2015 09:13h

    Ne verujem da je ovo istina jer je tekst na ceduljici napisan savršenim engleskim i što je najvažnije, engleskim rukopisom koji se znatno razlikuje od našeg (oblik slova). Ali, dobro, ako kažete...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP