Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

POMOZITE

EXIT fondacija poziva sve ljubitelje EXIT festivala i dobrovoljce iz cele Srbije da se prijave za pomoć u odbrani od poplava!

Autor: Ekipa Alo! | 16.05.2014 - 17:04:00h | Komentara: 0

Svi koji žele da učestvuju mogu da se prijave svakog dana od 8 do 23h na broj telefona 021 6320 214, a EXIT fondacija će, u koordinaciji sa državnim službama, uputiti dobrovoljce na mesta gde je pomoć najpotrebnija.


Exit festival

Takođe, EXIT fondacija će, u saradnji s kompanijom VODAVODA, obezbediti 100.000 litara flaširane pijaće vode, tako se i na konkretan način stavljajući na raspolaganje ugroženima, da svojim kapacitetima kojima raspolažemo učinimo sve što je u našoj moći da pomognemo ljudima iz područja ugroženih poplavama.
Svoju pomoć ugroženima uputili su i drugi prijatelji EXIT festivala, kompanije Carlsberg Srbija, Telekom Srbija, UNIQA osiguranje, Coca-Cola Hellenic Srbija, Naftna industrija Srbije i mnogi drugi.
Pozivamo sve važne institucije, organizacije i pojedince da putem sajtova i raspoloživih društvenih mreža učestvuju u obaveštavanju javnosti o svim ključnim informacijama za pomoć ugroženim područjima (obaveštavanje o kritičnim mestima, važnim telefonima, brojevima žiro računa za pomoć...).
Verujemo da zajedno sa vama možemo da pomognemo još više, jer posledice od elementarne nepogode nisu, nažalost, samo kratkotrajnog efekta. Štaviše, pomoć će tek biti neophodna. Zato doprinesite da pružimo podršku onima kojima je pomoć u ovom trenutku najneophodnija.
Uvedeno vanredno stanje u Srbiji nije samo upozorenje, to je pre svega poziv u pomoć! Možda ne možemo da pomognemo svima, ali zajedno, verujemo da možemo da pomognemo mnogima: budimo množina - pomozimo!

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP