Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

FESTIVAL MANIFESTACIJA

Filmski program na "Beogradskom Manifestu"!

Autor: Tanjug | 18.05.2015 - 10:35:00h | Komentara: 0

U okviru prvog festivala manifestacija, destinacija i degustacija "Beogradski manifest" koji će biti održan u Gornjem i Donjem gradu Beogradske tvrđave od 22. do 24. maja posetioci će moći da uživaju u bioskopu na otvorenom u formi "Silent movies".

Plan

Plan "Beogradskog manifesta" | Foto: beogradskimanifest.rs

 
Naime, filmovi će biti prikazivani na ekranu veličine 6x4 metara, a za posetioce su obezbeđene bežične slušalice, rekli su Tanjugu organizatori Festivala. Zainteresovani će besplatno moći da pogledaju 12 nagrađivanih aktuelnih filmskih ostvarenja.

U zoni "Ponovo radi bioskop" svoje programe predstaviće FEST, Kids Fest, Festival autorskog filma, Palić film festival, Cinema city, Beogradski festival kratkometražnog i dokumentarnog filma, Festival filmskog scenarija - Vrnjačka Banja. Svaki dan Manifesta će biti započet dečijim filmom, dok će u toku dana biti prikazana ostvarenja: "Turista" (Ruben Estlund), "Levijatan" (Andrey Zvyagintsev), "Beli bog" (Kornel Mundruco).

Pobednik na Kalemegdanu

Festival će trajati tri dana

 
Svake večeri od 21 sat će biti prikazani najbolji filmovi ovogodišnjeg Festa: "Vuk" (Nadži Abu Novar), "Ničije dete" (Vuk Ršumović) i "Divlje priče"(Damijan Sifron).
U petak, 22.maja gost Festivala će biti glumica Tamara Dragičević, dok će u subotu, 23. maja posetioci moći da razgovaraju sa rediteljem Vukom Ršumovićem, a 24. maj je rezervisan za druženje sa Purišom Đorđevićem.

Na "Beogradskom manifestu" će preko 15 festivalskih celina biti predstavljeno najlepše iz srpske kuhinje, turizma, filmske umetnosti, muzike, plesa, prirode i kreativnih ideja.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP