Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

DOBRO DELO

Forma Ideale pomaže žrtvama poplava!

Autor: A. O. | 28.05.2014 - 13:47:00h | Komentara: 0

Povodom novonastale situacije sa poplavljenim područjima širom Srbije i velikim brojem građana kojima su ugroženi životi i imovina, kompanija Forma Ideale uzela je učešće u akciji saniranja posledica, pod motom U FORMI ZA DOBRA DELA. POMOĆ ZA SRBIJU

Forma Ideale

Forma Ideale

U duhu solidarnosti i u skladu sa principima društvene odgovornosti, Forma Ideale će u saradnji sa Crvenim krstom Srbije i drugim humanitarnim organizacijama, do kraja godine donirati pogođenim poplavama nameštaj za opremanje domova. Vrednost nameštaja je 7 odsto ostvarene dobiti u tekućoj godini, a donacije će se realizovati prema prioritetima na svim ugroženim područjima.
Pored navedene pomoći u nameštaju, kompanija je odmah po izbijanju katastrofe, uplatila na namenski račun Vlade Srbije iznos od 1.000.000 dinara. To je samo prvi deo iznosa koji će kompanija uplatiti u fond za saniranje šteta od poplava.
S obzirom na činjenicu da je Forma Ideale najveći proizvođač pločastog nameštaja na Balkanu, u saradnji sa Crvenim krstom i drugim nadležnim institucijama, kompanija će prilagoditi proizvodnju tako što će bez zarade, a prema potrebama ugroženih, proizvoditi jedan model nameštaja.
Proizvodni kapaciteti kompanije sasvim su dovoljni da odgovore zahtevima za dodatnom količinom nameštaja na tržištu, čija će tražnja biti povećana tokom perioda obnove kuća i zgrada nakon povlačenja vode.
 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP