Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

POTVRĐENO PISANJE ALO!

Foto Toni u MUP-u!

Autor: M. Keranović | 27.05.2014 - 07:02:00h | Komentara: 6

Aleksandar Nikolić, poznatiji kao Foto Toni, imenovan je na jučerašnjoj sednici Vlade Srbije za državnog sekretara u Ministarstvu unutrašnjih poslova, čime je potvrđeno pisanje našeg lista.

Desna ruka ministra policije Nebojše Stefanovića biće Milosav Miličković, naprednjak iz Rakovice

Desna ruka ministra policije Nebojše Stefanovića biće Milosav Miličković, naprednjak iz Rakovice | Foto: Đorđe Kojadinović

Naime, „Alo!“ je pre više od dve nedelje pisao da je Nikolić najozbiljniji kandidat za ovu funkciju. Osim Foto Tonija, za državnog sekretara u istom ministarstvu Vlada je imenovala i Milosava Miličkovića, dosadašnjeg predsednika opštine Rakovica.


Nikolić je prethodno bio savetnik predsednika Srbije i državni sekretar u Ministarstvu odbrane, zadužen za koordinaciju službi bezbednosti. Oženjen je poznatom TV voditeljkom Majom Nikolić, sa kojom ima troje dece. Nadimak Foto Toni, po kojem je poznat u Beogradu, dobio je po fotografskoj radnji koju je vodio u centru grada. Rođen je 1965. godine u Beogradu. Vrlo brzo po završetku Ekonomskog fakulteta postaje preduzetnik. Prvu kompaniju osnovao je 1987. godine. Od 2006. godine bavi se poslovnim konsaltingom.
Političku karijeru započeo je 2008. godine kao jedan od osnivača Srpske napredne stranke. Član je Predsedništva stranke. Unutar stranke bavio se koordinacijom rada stručnih saveta, između ostalih, savetima za odbranu i bezbednost, energetiku i pravna pitanja. Završio je i Visoke studije bezbednosti i odbrane 2013. godine.

Za državnog sekretara u MUP-u juče je imenovan i Milosav Miličković, predsednik beogradske opštine Rakovica. Miličković je rođen 1959. godine, a diplomirao je na Mašinskom fakultetu u Beogradu. Biran je za narodnog poslanika i gradskog odbornika u više navrata. Za člana Predsedništva SNS-a izabran je 2009. godine, a za potpredsednika beogradskog odbora SNS-a 2011. godine. Predsednik je Opštinskog odbora SNS Rakovica od 2008. godine, a od jula 2012. godine i predsednika opštine Rakovica.

Saša Mirković, osnivač B92 i nekadašnji direktor radija i televizije B92, a koji je do skoro bio pomoćnik ministra kulture i informisanja, juče je imenovan za državnog sekretara u tom Ministarstvu. Za državnog sekretara u istom Ministarstvu, na čijem čelu je Ivan Tasovac, ponovo je imenovan Dejan Ristić.

Marko Đurić krenuo Vulinovim stopama

Marko Đurić krenuo Vulinovim stopama | Foto: FoNet Dragan Antonić

Đurić na čelu Kancelarije za KiM

Vlada Srbije juče je Marka Đurića, savetnika za spoljnu politiku predsednika Srbije, postavila za direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju.
Đurić je član Glavnog odbora i Predsedništva SNS-a. Rođen je 1983. godine u Beogradu, a diplomirao je pravo 2010. godine.

Poslednji komentari
  • Kaliopi Vreme: 27.05.2014 09:29h

    Izabran je najbolji od najboljih, Miličko je pravi čovek, kako je Opštinu doveo u red, tako će i MUP, a i Stefanović, jako dobro obavlja svoj posao!

  • VITEZ Vreme: 27.05.2014 10:10h

    Ha,ha, ovaj nije mogao ni Rakovicu da zaštiti od poplave, ni da sanira spomenik Kralja Milana u Košutnjaku.

  • ja Vreme: 27.05.2014 10:57h

    Toni za sekretara. Tonemo totalno...

  • dane Vreme: 27.05.2014 11:56h

    Da ne znam coveka pomislio bih da je ovaj sa slike foto Toni, a to je u stvari Milosav Milickovic predsednik opstine Rakovica, drugi sekretar u MUP-u. Bez obzira, svima zelim srecu na novim odgovornim pozicijama.

  • Nikolina Vreme: 27.05.2014 11:57h

    Imala sam cast da upoznam predsednika Milickovica,i da sa njim porazgovaram oko problema na mojoj opstini.Izasao nam je u susret. S obzirom da je policija zaista jedan od vecih problema nase drzave, prava osoba je sada na mestu drzavnog sekretara.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP