Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

PRPA, BATO

Frka poslanika u Skupštini zbog „zečice“!

Autor: E. A. | 06.07.2015 - 07:00:00h | Komentara: 3

Još jedna seks afera drma političku scenu Srbije! Naime, nakon otkrića da je jedan oženjeni član Odbora za odbranu i unutrašnje poslove Skupštine Srbije u dvogodišnjoj vezi sa Slobodankom Tošić (29), bivšom mis BiH i „Plejbojevom zečicom“, svi predstavnici ovog tela, očekivano, kunu se da s njom nemaju ama baš nikakve veze!

Slobodanka Tošić

Slobodanka Tošić

U političkim krugovima nastala je do sad neviđena frka da na videlo ne ispliva identitet anonimnog švalera iz poslaničke klupe. Članovi Odbora Zoran Babić, Momir Stojanović, Dragan Šutanovac, Aleksandar Jovičić, Igor Bečić, Marko Đurišić, Vladimir Đukanović mahom ćute ili negiraju da poznaju seksi mafijašicu. Jedino Žika Gojković iz SPO priznao je da s njom ima neke veze.


- Poznajem samo njenu sestru, koja je vrhunski sportista, poručio nam je kratko Žika. Inače, lepa Bosanka privedena je nedavno zbog sumnje u umešanost u pet ubistava i milionske pljačke. Bivša je devojka Darka Eleza, koji je u BiH i Srbiji optuživan i osuđen zbog različitih krivičnih dela.
Poslednji komentari
  • milenko Vreme: 06.07.2015 08:47h

    Ceo grad zna da je Gojkovic iz SPO u visegodisnjoj vezi sa Slobodankom Tosic, bivsom devojkom Darka Eleza jednog od najopasnijih zestokih momaka sa podrucja bive SFRJ.Upravo sa Elezom, Slobodanka je ucestvovala u niu pokusaja ubistava I drugim kriminalnim radnjama zbog kojih je I uhapsena.S obzirom da je Gojkovic iz provincije u kojoj mu zivi zvanicna porodica, nije mu bilo tesko da sa Tosicevom organizuje zajednicki zivot u Beogradu dok zaseda Skupstina.Postavlja se pitanje odakle Gojkovicu novac da finansira raskalasni zivot Tosiceve I kako je moguce da predstavnik vlasti bude u ljubavnoj vezi sa mafijasem?

  • gale Vreme: 06.07.2015 15:17h

    Bas je romanticna biografija Zike Gojkovica, to svi Somborci znaju. Po zanimanju je bio neuspesni profesionalni fudbaler,poznat po tetovazama a onda........ Uclanio se u SPO, dosao pod skute Danice Draskovic, pribavio diplomu nekog nazovi fakilteta,naravno privatnog I postao ``menadzer u ekonomiji``- ako neko zna to da prevede.....A tek onda....Postao narodni poslanik I clan nadeleko cuvene grupe svoga kuma Vladimira Jelica gradskog funkcionera iz Novog Sada...I tu pocinje zivotna renesansa.....Mnogo novca,tompusi, preskupi dzip, stan u centru Beograda I naravno nova devojka....I to kakva-ni manje ni vise nego misica I to mafijasica! I sta sada? hoce li SPO da ga zameni I izabere novog poslanika? Hoce li neko da ga pita odakle mu stotine hiljade evra da finansira raskalasno bahacenje mafijaske misice simbolicnog imena-Slobodanke???

  • Dekart Vreme: 06.07.2015 19:21h

    Vuk je upoznat sa bludnim zivotom Zike Gojkovica a najcudnije je sto je i Mirko Cikiriz znao za ljubavnu vezu kolege Gojkovica.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP