Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

ULEPŠAO SVOJE PODATKE

Funkcioner lažirao sve osim imena i datuma rođenja

Autor: Ekipa Alo! | 20.02.2014 - 07:02:00h | Komentara: 1

Bojan Cvetković, većnik SNS-a u niškoj opštini Medijana, poturio je u zvaničnoj biografiji pregršt lažnih informacija! Kako pišu „Južne vesti“, Cvetković, koji je sada i šef izbornog štaba naprednjaka, ulepšao je svoje podatke o obrazovanju i radnom iskustvu, ali ga to nije sprečilo da postane opštinski funkcioner koji zarađuje više od 80.000 dinara.

Bojan Cvetković

Bojan Cvetković

Sajt opštine Medijana predstavlja tog funkcionera sa završenom ekonomskom školom, a radna knjižica otkriva da je završio smer za metalostrugara u Tehničkoj školi „15. maj“ i srednju trgovačku školu. Cvetković za „Južne vesti“ tvrdi da je reč o zabuni, pošto se, kako kaže, odškolovao u trgovačko-ekonomskoj školi. Iako mu je novinar sugerisao da takva škola ne postoji, odnosno da su to dve odvojene škole - ekonomska i trgovinska - Cvetković je i dalje insistirao da se radi o zabuni.


Među osporenim podacima je i da je naprednjak bio predsednik Upravnog odbora „Višnjica dućani“ Beograd AD, u čijoj administrativnoj službi su prvi put čuli njegovo ime, a njegovog imena nema ni u evidenciji Agencije za privredne registre. Zanimljivo je da Cvetković u razgovoru s novinarom „Južnih vesti“ nije mogao ni okvirno da se seti perioda u kojem je bio na čelu uprave tog preduzeća.

- Pa tamo.. kad je bilo to, kad je počeo Čihović, kad je uzimao „Višnjicu“ i to. Pošto smo ja i on dugo godina sarađivali. Ja sam mu prodavao robu - izjavio je Cvetković, koji je lažirao i da je član UO Udruženja za poboljšanje ekonomske saradnje Ruske Federacije i Srbije.
Poslednji komentari
  • mima Vreme: 20.02.2014 10:04h

    pa kobi nego sns.kad moze predsednik,a verovatno i ostali sto nebi i ovaj prevarant kad ga vucic ceni!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP