Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

OPTUŽBE

Funkcioner SNS-a napao
radnicu, jer je tražila platu

Autor: Beta | 28.11.2012 - 17:31:00h | Komentara: 2

Studentkinja četvrte godine Arhitektonskog fakulteta u Novom Sadu i uspešna biciklistkinja Valentina Nestorović izjavila je danas da ju je fizički napao potpredsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke (SNS) i lokalni ugostitelj Darko Bađok, ali on tvrdi suprotno.

Nestoroviće je na tribini o borbi protiv nasilja nad ženama, kazala u Gradskoj kući da ju je Bađok juče napao zbog toga što je zatražila platu za rad u njegovom kafiću.

nasilje

Studentkinja tvrdi da je Bađok napao | Foto: Shutterstock (ilustracija)

Po njenim rečima, Bađok je godinu dana odbijao da joj isplati dve plate budući da je dva meseca radila u njegovom kafiću "Renesansa", a juče ju je, posle prepirke, fizički napao.
"Odmah sam se obratila policiji, bolnici i Centru za socijalni rad. Ovaj čovek, nažalost ima sreće što se na mojoj glavi, osim jedne masnice, ne vidi ništa. Ne želim da razmišljam hoću li ga ubuduće, kada budem hodala gradom, sresti i hoće li me udariti", kazala je Nestorović.
"Volela bih da imam podršku nekoga, ali je nažalost nemam. Ne znam kome da se obratim. On je politički zaštićen i kome sada da se obratim?", upitala je Valentina Nestorović.
Dodala je da ne želi da se njen slučaj pretvori u politički.
Darko Bađok je u pisanoj izjavi za javnost naveo suprotno: da je on "verbalno, a potom i fizički napadnut".
"O ovom nemilom događaju obavestio sam Policiju gde je sačinjen
zapisnik i utvrđen identitet svedoka. Ne ulazeci u motive napada na mene, očekujem da Policijski i Sudski organi reaguju, ispitaju slučaj i kazne počinioca", naveo je Bađok, ne precizirajući ko ga je napao.
Zrenjaninska policija se za sada nije oglasila.
 
Poslednji komentari
  • Filtz Vreme: 28.11.2012 23:35h

    Tako vam kod nas u Zrenjaninu izgleda u praksi kad naprednjaci sa reci predju na dela.Eto nek se za pomoc obrati centru za socijalni rad ...uh tamo su sve naprednjaci, mozda gradonacelniku ,ih pa i on je naprednjak, posto je sportista mozda onoj sa podocnjacima sto je zaduzena za sport, uh pa i ona je naprednjak.Dakle neka cuti i neka trpi a sledeci put kad izadje na glasanje neka razmisli za koga daje glas.

  • MILA Vreme: 29.11.2012 12:19h

    On nije sebi smeo da dozvoli da se nadje u ovoj situaciji! Zasto je radnici dugovao dve plate? Zar misli da se krije iza stranke, ja sam clan te stranke!! Treba ga iskljuciti iz nasih redova bez objasnjenja! Sta ako ga je ona napala, trazi devojka svoje, ko je on?Clan stranke! VUCICU, isteraj to na videlo!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP