Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

SAVETNIK DIREKTORA „LISJA“ ŠENLUČIO U RESTORANU ZA DAĆE

Funkcioner „Treće Srbije“ pijan bacao hranu i pretio radnicima!

Autor: E. A. | 09.04.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Dragiša Vasiljević, savetnik direktora JKP „Lisje“, novosadskog preduzeća koje upravlja grobljima, polupao je inventar u restoranu za daće ovog preduzeća. On je, prema tvrdnjama svedoka, u objektu koji se nalazu u sklopu Gradskog groblja vređao zaposlene i pretio im navodno da će ih pobiti kalašnjikovim.

Dragiša Vasiljević, savetnik direktora „Lisja“(prvi sleva)

Dragiša Vasiljević, savetnik direktora „Lisja“(prvi sleva)

Vasiljević, inače aktivista političke organizacije „Treća Srbija“, kako „Alo!“ saznaje, u alkoholisanom stanju prekinuo je proslavu u pomenutom restoranu, a na kojoj su najbolji radnici u tom trenutku dobijali zahvalnice preduzeća.


- On je pijan prekinuo proslavu, bacao ovale sa hranom, vređao, pretio i otimao iz ruku radnika plakete, koje je cepao - priča jedan od radnika koji su bili tada u restoranu, koji je posle šenlučenja funkcionera morao biti ponovo okrečen.

- Moleri su maltene odmah angažovani, kako bi restoran sutradan mogao da primi goste, odnosno porodice i prijatelje pokojnika koji u našem restoranu organizuju pomen i poslednji oproštaj od preminulog - priča naš izvor. Takođe, Vladimir Gvojić, pomoćnik direktora, i Dalibor Kekić, šef službe gradskog groblja, pismeno su o celom događaju obavestili Stojana Ivaniševića direktora „Lisja“.

„Postavljamo pitanje ko će da nadoknadi štetu koja je nastala tog dana, jer veliki deo inventara je potpuno uništen, kao i sama sala. Osuđujemo ponašanje savetnika i pomoćnika direktora, koji o svemu ovome ćute iz straha da ne izgube pozicije u firmi“, stoji u dopisu radnika „Lisja“. Inače, Vasiljević je zaposlen i u drugom javnom preduzeću - „Informatici“, koje kao i „Lisje“ drži politička organizacija „Treća Srbija“, samo ovde obavlja posao savetnika službe za bezbednost.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP