Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

MINISTAR TVRDI DA TREBA DA BUDEMO BEZBRIŽNI

Gašić: Dokazaće istraga da Janković nije u pravu

Autor: Tanjug | 24.01.2015 - 13:50:00h | Komentara: 4

Ministar odbrane Bratislav Gašić ponovio je danas tvrdnje da zaštitnik građana Saša Janković nije u pravu u vezi sa incidentom između Žandarmerije i pripadnika vojne policije tokom prošlogodišnje Parade ponosa i poručio da će se to videti kada istraga bude gotova.

Izvinite,  oprostite,  pardon...  Bratislav  Gašić

Bratislav Gašić | Foto: Oliver Bunić

- Ne očekujem od Saše Jankovića da će da se izvini, ali očekujem da, kada budu završili istragu Tužilaštvo i sud, da se vidi sva beskrupuloznost, bezobrazluk i neistine koje su iznete u prethodnom periodu - rekao je Gašić novinarima na Kopaoniku.

Prema njegovim rečima, građani Srbije mogu da budu bezbrižni, jer Ministarstvo odbrane, Vojska Srbija i Vojnobezbedonosna agencija sve što preduzimaju, čine u skladu sa zakonom.

Na pitanje da li su pripadnici vojne policije tog dana obezbeđivali brata premijera, Andreja Vučića, Gašić nije želeo da odgovori.
Poslednji komentari
  • Pravda Vreme: 24.01.2015 14:28h

    Znači istragu će vodi ljudi na čelu vlasti! teško sudiji koji bude imao predmet!

  • Marko Vreme: 24.01.2015 14:49h

    Gpodin Janković pokušava da preko jednog incidenta, provocira rad državnih organa. Nije njemi stalo do građanskih prava niti žandara, niti vojnih policajaca. Drugim rečima, on hoće na obvaj način da "raskrinka" rad državne institucije, jer ona navodno ugrožava prava građana.To svakako nije istina. Prava građana su ugrožena drugom vrstom represija i sovedeni su rub egzistencije. Naime, država je preko 20 godina "tumarala" i masovnim nešinjenjemobaveza prema građanima, dovela ih u beznađe. U takvoj jednoj situcaji narod se "snalazio", jedni da prežive, drugi da se obogata. Sadašnja politička koalicija je rešila da to promeni, da državu dovede u red i to prvo preko građana. Namtima ii raznim zaostalim obavezama, "bič" je savila preko leđa građana. Front raznih represija, počeo je da lomi "kičmu" narodu, oduzimajući mu pre svega osnovna prava na egzistenciju. Gospodna Jankovića to ne interesuje, barem do sada.

  • zeljko Vreme: 24.01.2015 20:09h

    Znaci da ministar vojni, donosi presudu pre presude.To mi je vec poznat scenario.

  • nije u pravu Vreme: 24.01.2015 20:53h

    zato zto njegovnalaz ne ide u prilog Vucicu .NJegov brat je napravio prvi prekrsaj jer je isao kud je zavranjeno i pravio se vazan provocirao one koje treba da postuje jer su bili na radnom mestu Ona je premijerov brat samo u porodici van nje je obican gradjanin kao ostali i tako treba da se drzi. Aon se pravi vazan. Trebao je i vise dadobije ono jw samo nafabrikovano,

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP