Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

MINISTARSTVO ODBRANE KRENULO U SREĐIVANJE ZAPUŠTENIH KASARNI

Gašić naredio „generalku“

Autor: P. A. | 15.06.2015 - 07:00:00h | Komentara: 5

Ministar odbrane Bratislav Gašić naložio je “generalku” u Vojsci! Naime, Gašić je na početku mandata zatekao poprilično zapuštene vojne objekte i doneo je odluku da se srede kako bi se vojnicima obezbedili bolji uslovi za rad.

- Nakon ministrove odluke, krenuli su prvi radovi na strelištu Bubanj potok, koje nije raščišćavano još od 1999.godine. Tokom aprila su demontirane dve konstrukcije mosta Bejli i pet objekata oštećenih tokom NATO bombardovanja.

Zrenjanin

Zrenjanin

Jedinice Vojske Srbije raskrčile su i poravnale 5,6 hektara zemljišta, izradile dva drenažna kanala u dužini od 500 metara, a očišćeno je i kanalisano 1.300 dužinskih metara reke i uklonjen šut sa strelišta. Ključni cilj ovih aktivnosti, za koje je utrošeno 1.375.000 dinara, bila je prevencija čestih bujičnih poplava - objašnjavaju za „Alo!“ u Ministarstvu odbrane.

Bubanj potok

Bubanj potok


I zrenjaninska kasarna je obnovljena. Asfaltirani su pista i prilazni putevi, a u pet objekata renovirani su dotrajali mokri čvorovi. Najvažnije je, ipak, uvođenje grejanja u objekte prvog prioriteta, gde su sanirani kotlovi i uvedene sve neophodne instalacije. Urađen je i krovni pokrivač na kuhinjsko-trpezarijskom bloku, što umnogome olakšava rad zaposlenom osoblju.

Dobanovci

Dobanovci


U objektu „Dobanovci“ sređene su „Mala vila“ i „Lovačka kuća“ posle devet godina, pa je reprezentativni objekat dobio novi sjaj. Takođe, posle više godina raskrčena je velika površina pod šumom u okolini objekta.
Poslednji komentari
  • kapetan Vreme: 15.06.2015 09:38h

    sve je to smesno !!!!

  • vitez Vreme: 15.06.2015 12:12h

    Kapetane, nije ništa smešno, Gašić bi i trebao da radi svoj posao a ne kao naka baba da se svađa. Vojnici po ugovoru i treba da rade i zarade svoju platu, a i podoficiri i oficiri ima ih brate koliko hoćeš pa neka makar održavaju te objekte.

  • Å¡orgić goran Vreme: 15.06.2015 22:18h

    Tetka

  • lekic@... Vreme: 16.06.2015 12:50h

    Nabacio joj sminkera muzic,ali sa tudjim parama :)

  • gogi Vreme: 16.06.2015 13:24h

    Ma da od verano motorsa ne mozete da naplatite dug a mene ste kaznili 100000 jer sam kasnio tri dana za porez a dug je bio 70000;pa ko je pametan ja ili oni?ne placaju pa otvore novu firmu...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP