Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

NAJAVIO POBOLJŠANJA

Gašić posetio "Prvi Partizan"

Autor: | 17.06.2014 - 16:10:00h | Komentara: 0

Ministar odbrane Bratislav Gašić posetio je danas fabriku namenske industrije „Prvi partizan“ u Užicu gde se upoznao sa radom i rezultatima fabrike u prethodnom periodu.

Gašić u poseti fabrici

Gašić u poseti fabrici

Kroz proizvodne pogone „Prvog partizana“ ministra Gašića je proveo direktor Dobrosav Andrić, posle čega je ministar iskoristio je priliku da porazgovara i sa radnicima.
Nakon obilaska proizvodnih hala, Gašić je izjavio da je njegova poseta „Prvom partizanu“ planirana od početka mandata u okviru obilaska svih šest fabrika namenske industrije,
- „Prvi partizan“ je jedan od nosilaca namenske industrije u ovom trenutku. Investicija od 30 miliona vera koja treba da se realizuje u narednih nekoliko godina jeste jako bitna i za „Prvi partizan“ i za grad Užice. Očekujemo da u narednom periodu ovde bude zaposleno novih 100, plus 100 radnika, kako se taj deo investicije završava – izjavio je ministar odbrane i napomenuo da se razmatra šta još u narednom periodu treba uraditi kako bi namenska industrija još bolje funkcionisala.

Gašić u poseti fabrici

Gašić: Zadovoljan sam organizacijom preduzeća!

Ministar odbrane je, odgovarajući na pitanje o predstojećem izboru direktora „Prvog partizana“ rekao da ta odluka ne zavisi od Ministarstva nego od pozitivnih zakonksih propisa koji uređuju tu oblast. Svako ko može da garantuje da fabrika postiže rezultate koje država od nje očekuje i da radnici primaju redovno zarade, prema rečima Gašića, može da konkuriše za mesto direktora, a nadzorni odbor će u skladu sa propisima doneti odluku o tome.
Gašić je rekao da je zadovoljan organizacijom preduzeća i određenim finansijskim rezultatima u prethodnom periodu što ne znači da ne može biti bolje. Prema njegovim rečima, namenska industrija je zanemarivana u periodu od 2000. do 2012. godine te postoji namera da se u narednih godinu, dve korak po korak stanje popravlja.
 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP