Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

NIKO NIJE POVLAŠĆEN

Gašić: Zorana je u pravu, Tomini sinovi nisu iznad zakona!

Autor: Kurir | 01.12.2014 - 11:01:00h | Komentara: 1

Potpredsednik naprednjaka i ministar odbrane Bratislav Gašić podržava stav stranačke koleginice i vicepremijerke Zorane Mihajlović, da u SNS niko ne može biti iznad zakona, pa ni sinovi predsednika Tomislava Nikolića.

Bratislav Gašić

Bratislav Gašić | Foto: M. Šurjanac

Mihajlovićeva je u jučerašnjem intervjuu Kuriru rekla da će novim zakonom o izgradnji i planiranju biti uveden red i da će pravila o rušenju nelegalnih objekata važiti za sve, pa i za Nikolićeve sinove Radomira, inače predsednika IO SNS i gradonačelnika Kragujevca, i Branislava, selektora mladih reprezentacija u fudbalu, koji imaju vikendice na obali Save u blizini novobeogradskog Bloka 45. Nikolići su bez dozvole sagradili dve kuće u kraju u kojem gradnja nije dozvoljena, i gde vlasnicima bespravno podignutih objekata zbog prirode zemljišta legalizacija neće biti omogućena:
"Možete biti čiji hoćete sin ili ćerka, važno je šta radite, kako radite i kakav vam je rezultat", rekla je Mihajlović.
Sa njom se slaže i Gašić, koji ističe da, za razliku od drugih stranaka čiji su visoki funkcioneri (bili) povlašćeni, u SNS niko nije, niti sme biti iznad zakona.
"Principijelno, podržavam stav da niko u SNS nije povlašćen. Ne razmišljam o Raletu Nikoliću, ne osuđujem nikog unapred, ali ponavljam - u SNS nema privilegovanih i neće ih biti, ma o kome da je reč. Niko ne može biti iznad zakona", rekao je Gašić.
Rušenje nelegalnih objekata, kako nezvanično saznajemo moglo bi da počne posle prvog tromesečja 2015. godine, tako da bi na proleće Nikolićima mogle biti srušene vikendice. Tomislav Nikolić, kao ni njegovi sinovi juče nije želeo da komentariše navode potpredsednice Vlade, i izvesnu mogućnost da će im nelegalno podignute vikendice uskoro biti srušene.
Poslednji komentari
  • rale Vreme: 01.12.2014 12:12h

    ajde da vidimo i to.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP