Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

BOG NA NEBU, MINISTAR U ULJU

Gašićev sin drži oca ko ikonu!

Autor: J. Jokanović | 08.05.2015 - 21:00:00h | Komentara: 11

Ministar odbrane Bratislav Gašić u poslednje vreme nalazi se u centru negativne pažnje javnosti, na dušu mu se stavlja odgovornost za pad helikoptera u kojem je život izgubilo sedam osoba, svakodnevno je tema prepucavanja sa zaštitnikom građana Sašom Jankovićem... Podrška mu stiže od njegovih stranačkih kolega, ali posebno emotivan ispad imao je nedavno njegov srednji sin Milan.

Kada te pogledam, oče, dobijem snagu koja me pokreće za sve u životu i motivaciju bez koje ne mogu napred!

Kada te pogledam, oče, dobijem snagu koja me pokreće za sve u životu i motivaciju bez koje ne mogu napred! (*Klik za uvećanje)

Udobno zavaljen u fotelju, setno zagledan u grandiozno ulje na platnu kojim dominira lik njegovog oca, sin se obratio ocu:

- Kada te pogledam, oče, dobijem snagu koja me pokreće za sve u životu i motivaciju bez koje ne mogu napred! - napisao je uz fotografiju objavljenu na svom Fejsbuk profilu Milan Gašić.

Ovaj neobični portret, kojim, osim lika ministra, dominiraju i Crkva Lazarica i obeležja grada Kruševca, dobio je počasno mesto u dnevnoj sobi u vikendici ministra Gašića, a poklon je vlasnika najveće kruševačke privatne firme „Viva 92“, kao zahvalnica za uloženi trud u prezentovanju Kruševca u najboljem svetlu.

Poznato je da Gašić ima tri sina, stariji Vladan pliva u medijskim vodama, dok je srednji Milan, izgleda, zadužen za tatin imidž, pa je tako prvi na liniji odbrane njegovog lika i dela na društvenim mrežama, gde učestalo postavlja brani oca, a najmlađi je Nikola. Ministar vojni i potpredsednik Srpske napredne stranke Bratislav Gašić juče nije bio u prilici da nam da kaže kako vidi ovaj gest svog srednjeg sina.

Vitez od čarapanije i na dukatu


Ovim impozantnim slikarskim ostvarenjem ne završava se kolekcija neobičnih Gašićevih poklona. On se može pohvaliti i zlatnim dukatom sa svojim likom, a ovenčan je i titulom „viteza od čarapanije prvog reda“. Naime, on je od svojih kruševačkih omladinaca dobio zahvalnicu „za uloženi trud i šarm u napredovanju SNS“, u kojoj je proizveden za viteza.

Poslednji komentari
  • vlada Vreme: 08.05.2015 21:47h

    primitivizam..strasno...katastrofa

  • moler Vreme: 08.05.2015 22:13h

    keramicar je to bato ....

  • Broj Jedan Vreme: 08.05.2015 22:15h

    Ikona. Ko iz Alan Forda.

  • rada Vreme: 08.05.2015 22:19h

    oprosti im Boze, neznaju sta rade

  • LJubinka Vreme: 08.05.2015 22:22h

    Znaj dete i meni je lakse kada je tvoj otac postao ministar odbrane, Dugo su vladali oni sto se izvinjavaju i dele Srbiju na ti dela,Ovako ce malo TUTRA da rade sta hoce.Zivela Srbija.!!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP