Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

RASIPNICI U POLICIJI

General se vozikao u pet limuzina!

Autor: B. J. | 17.07.2014 - 07:02:00h | Komentara: 6

Pojedini policijski funkcioneri su, do nove naredbe ministra policije Nebojše Stefanovića, koristili neretko i po dva službena automobila, a jedan od smenjenih generala vozikao se u čak pet različitih limuzina, saznaje „Alo!“.

Limuzine

Limuzine | Foto: Aleksandar Stanković

Gorivo za svaku od ovih limuzina, zapremine preko 2.000 kubika, koštalo je MUP Srbije mesečno oko 105.000 dinara.


- Većina glavešina mesečno je prelazila između pet i sedam hiljada kilometara. Stefanović je odlučan da stane na put rasipanjima, zbog čega je i naredio da svi vrate limuzine visoke klase i zaduže automobile koji troše za 30 odsto manje - kaže izvor „Alo!“ iz kabineta ministra. Kako saznajemo, podaci o potrošnji za kompletan vozni park u MUP-u pokazuju da je u martu ove godine na gorivo potrošeno 182 miliona dinara, u aprilu 165 miliona, a u maju i junu po 94 miliona.

- Na primer, vozila u Upravi saobraćajne policije, koja ima novog načelnika, u junu su prešla 55.000 kilometara, a u istom mesecu prošle godine 75.000, što pokazuje da ima mesta za uštede - kaže naš izvor.
Poslednji komentari
  • Dobrivoje crnotravac Vreme: 17.07.2014 09:37h

    A General ode u,, ZASLUŽENU PENZIJU,, od 3-4 prosećnih plata u SRBIJI, I nema smisla da sada maltretiramo Generala, i da mu iznalazimo razno - razne mahinacije, korupcije... da mu remetimo mir, nema smisla. Čovek je u penziji i završena priča. U moje vreme uznemiravati, nedaj Bože maltretirati Generala , billo je ravno samoubistvu.

  • Luka Laban Vreme: 17.07.2014 09:48h

    Svaka vam čast ministre ! Ali se i dalje voze džipovi MICHUBISHI ASX koji gospodine ministre troše 15 litara bezolovnog benzina u lokalu iako imaju oko 1700cm3. Zašto ne naredite da sve džipove parkiraju izuzev samo specijalne jedinice na zadatku ili za potrebe vežbi.

  • optimista Vreme: 17.07.2014 13:53h

    Potrošili su više od milion Evra za gorivo mesečno, što znači da su mogli minimalno 15 Tesli da kupe tj. mogli su da sklope ugovor sa njima i da naruče 150 komada (verovatno bi dobili extra dcenu od dobavljača ispod 60k USD ) za godinu dana a da im tesla napravi 4 stanice za brzo punjenje i da postanu prva ekološka policija. Pri čemu bi samo na delovima uštedeli gomilu para, jer ovde niko nespominje redovne servise koji su i po nekoliko desetina hiljada dinara.

  • bata Vreme: 17.07.2014 19:49h

    Nije samo to oni su u talu sa mnogim ,novokomponovanim biznismenima gde imaju svoj deo ....

  • Djedo Djuro Vreme: 18.07.2014 11:47h

    Čuli smo samo jedan mali delić od dešavanja u Policiji i bahatosti starešina... bolje što ne znamo inače bi narod uzeo motke i razjurio mnoge iz državne službe... Pa kad je mogao predsednik da svojoj tašti da diplomatski pasoš - šta se čudilml.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP