Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

EPS VIŠE NEMA TOLERANCIJE

Gluvima isključili struju zbog duga od 3.600 dinara!

Autor: FoNet | 28.11.2013 - 17:40:00h | Komentara: 2

Elektrodistribucija u Kuršumliji isključila je danas struju u kancelariji Organizacije gluvih i nagluvih lica u tom gradu zbog duga od 3.600 dinara, izjavio je danas direktor Elektrodistribucije u Kuršumliji Milan Đurđević.

Struja

Seku stuju i zbog minimalnih dugovanja| Foto: Zoran Ilić

Đurđević je rekao da je struja u kancelariji Organizacije gluvih i nagluvih lica u Kuršumliji isključena danas po nalogu centrale EPS Snabdevanja iz Beograda i da onima koji ne plate moraju da isključe struju, objavio je portal Južne vesti.
- Više nema apsolutno nikakvih tolerisanja i računi za struju moraju da se plaćaju redovno - rekao je Đurđević i najavio da će narednih dana struja biti isključena i svim ostalim dužnicima na područiju opštine Kuršumlija.
Članovi organizacije gluvih i nagluvih lica u Kuršumliji, koji su se okupili, ogorčeni su na postupak EPS, jer im je isključena struja zbog duga od svega 3.600 dinara iako su do sada, kako kažu, sve račune za struju izmirivali na vreme.
Poslednji komentari
  • mika Vreme: 28.11.2013 20:57h

    STRASNO!!! Ne verujem svojim ocima sta radi olos koji izdaje ovakve direktive.Treba ih polupati da im za sva vremena bude jasno za koga i u cijem interesu rade, bagra lopovska. Price o tome ko su najveci duznici, kome se tolerisu milionski dugovi, ko se sve obogatio na racun drzave itd. zavrsavaju se uvek isto - sve naplate preko grbace najslabijih...Pa dokle ovako?

  • MXM Vreme: 30.11.2013 01:43h

    Stvarno je sramota! Kod nas radnici EPS mene stalno maltretira što sam gluva osoba, pre tri dana su oni igrali sa strujom ugasi-upali. Beograd nikoga ne poštuju ni svih nerazvijenih i siromašnih gradova kao i Kuršumliju. Ja potpuno podržavam Kuršumliju i zaista želim da ovaj grad bude bolje i razvijen akobogda!!! Ovaj manji grad od Kuršumlije u kom živim je dobio svoje obeležje registracijske oznake, a Kuršumlija nije dobila, zašto???

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP