Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

RASIM:

Gnusno lažeš, Sulejmane!

Autor: I. K. | 21.02.2014 - 07:02:00h | Komentara: 12

Sulejman Ugljanin, ministar bez portfelja i lider Stranke demokratske akcije, optužio je juče u emisiji TV „Pink“ Rasima Ljajića, kolegu iz Vlade, da je okružen ljudima koji su ubijali Bošnjake u Sandžaku!

Kako ima obraza u oči da me pogleda?: Ljajić

Kako ima obraza u oči da me pogleda?: Ljajić | Foto: FoNet

Ljajić, koji vodi Socijaldemokratsku partiju Srbije, kaže za „Alo!“ da je zgrožen lažima Ugljanina i poručuje da preko ovoga neće tako lako preći.


Ugljanin je rekao da je na sednici Skupštine SDA Sandžaka odlučeno da se podnesu krivične prijave protiv „bliskih saradnika Rasima Ljajića i njega lično zbog više teških krivičnih dela i politički motivisanih ubistava“.

Lider SDA tvrdi i da je upozorio Ljajića da „kao predsednik stranke mora da vodi računa o svakom svom potezu i o svojim saradnicima, jer kad jedan vođa ubere jabuku u tuđem bez saglasnosti vlasnika, njegovi sledbenici čupaju drveće iz korena“. Ljajić najavljuje krivičnu prijavu protiv Ugljanina zbog „gnusnih laži koje protiv njega iznosi u izbornoj kampanji“.

- Kako ima obraza da me pogleda u oči kada sedimo na sednicama Vlade? Kako je moguće da šest godina sedimo zajedno u toj vladi, a da nikad to nije pomenuo, nego sada, 20 dana pred izbore, izlazi s ovakvim optužbama. Preko ovoga sigurno neću preći. Najmanje što mogu da učinim je da podnesem krivičnu prijavu. On će na sudu morati da dokaže ko je to ubijao Bošnjake u Sandžaku i zašto je o tome ćutao, čime je počinio krivično delo.

Ugljanin: Ljajićevi  ubijali po Sandžaku

Ugljanin: Ljajićevi ubijali po Sandžaku | Foto: Beta

Naravno da je stvar providna i da Ugljanin nema šta da ponudi ljudima u kampanji jer je upropastio sve čega se dohvatio. Nema čime da skrene pažnju javnosti, osim da mene blati. Očigledno sam njegova noćna mora i tu mu ne mogu pomoći - izjavio je Ljajić za naš list. On smatra i da bi ovaj Ugljaninov javni nastup na televiziji trebalo da bude dovoljan i za reakciju nadležnih po službenoj dužnosti.

- Neka privedu njega ili mene i te moje, kako on kaže, prijatelje koji su ubijali. Da vidimo ko gnusno laže - kaže Ljajić.
Poslednji komentari
  • Bata Srećko Vreme: 21.02.2014 07:27h

    Većina penzionisanih ili bivših pripadnika DB su članovi stranke Rasima Ljajića, proverite ! Svi su na visokim državnim funkcijama od ambasadora, konzula do državnih sekretara i direktora i zamenika direktora agencija.

  • ujesh Vreme: 21.02.2014 09:06h

    e ako si mu suljo reko teska je to bagra.vreme je bilo da se sazna stacje sve rastko radio.

  • sara Vreme: 21.02.2014 11:38h

    Ovakve lazi su nedopustive i ne smete ministre dozvoliti jednom neobrazovanom Sulju da manipulise ljudima posebno ne u ovom vremenu kada je nazalost lako narod obmanuti.Cela porodica i ceo moj kraj su uz vas i vasu politiku i sigurna sam da cete i dalje biti uspesni.

  • Sandzak Vreme: 21.02.2014 11:39h

    Ma kako ga bre nije sramota. Toliko potencira veru i bosnjastvo, a da uopste ne zna sta to zapravo znaci. Da zna, ponasao bi se drugacije, dostojan svg ime a ne ovako da ga svi ismejavaju zbog ovakvih reci. Sam sebe hvata u klopku jer je glup i proslo njegovo vreme. Da zna nesto sam bi se povukao ne bi se blamirao. Kiti se bosnjastvom a kladim se da su veci bosnjaci i mulimani ovi koji ne govore toliko o tome. Jer sve sto se mnogo prica, znamo da je maska.

  • majida Vreme: 21.02.2014 11:42h

    Stvar providna i da Ugljanin nema šta da ponudi ljudima u kampanji jer je upropastio sve čega se dohvatio. TAKO JE, SULJO TI SI PROSLOST!!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP