Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

POZNATA GLUMICA U TEŠKOJ FINANSIJSKOJ SITUACIJI

Goca Bjelica:
Nemam ni 1.000
dinara u džepu!

Autor: A. Radojević | 15.05.2013 - 13:18:00h | Komentara: 9

Osmeh koji je imala dok se na imanju u Lisoviću veselila sa farmerima glumici Gordani Bjelici bio je samo maska koja je skrivala tugu i brigu jer je na ivici bankrota i u rijaliti je i ušla da bi pokušala da obezbedi novac za golu egzistenciju. Bjeličina finansijska situacija je toliko teška da je, nakon što je po drugi put izašla iz “Farme”, glumica sa ćerkom došla u poziciju da nije imala novac ni da se odveze do kuće.

Gordana Bjelica

Nije imala novca da se preveze do kuće nakon izbacivanja sa farme: Bjelica | Foto: Mitar Mitrović

 

„Ukoliko stanodavcu ne platim kiriju, on će nas izbaciti napolje”, sa setom u glasu nam je ispričala Bjelica

- Kada se intervju završio, Goca je upitala svoju ćerku da li imaju novac za taksi do kuće. Ćerka joj je odgovorila: “Nemam ništa. Kako da imam kad si me ostavila sa 2.000 dinara?” Inače, mnogi joj duguju novac za poslove koje je radila pre rijalitija, ali je pitanje kada će joj to biti uplaćeno - izjavio je za “Alo!” izvor koji se našao u studiju u Šimanovcima kada je Bjelica izlazila.
Kada smo pozvali poznatu glumicu da nam objasni kakva je muka zadesila, Gordana nam je tužnim glasom ispričala kako se trenutno bori za svoj i ćerkin život, te da se svakoga jutra budi sa pitanjem kako preživeti danas.

- Čuli ste šta sam pričala sa ćerkom. Sve je to tačno. Ćerka me je vratila iz “Farme”, došao je njen drug po nas. Ali sramota je da prijatelje trošite na takve stvari, a imate svoj novac koji vam još nije uplaćen. Honorar koji sam zaradila još pre tri meseca na jednom projektu mi nije još uvek isplaćen, ne samo meni nego mnogim glumcima. Obećali su da će mi uplatiti honorar za dva, tri dana. Nadam se da će biti tako. Do tada nemam ni 1.000 dinara u džepu - sa tugom u glasu započela je glumica svoju priču i dodala:

- Ja nisam u dobroj finansijskoj situaciji. Svi vam se dive kada se odlučite da sami odgajate dete, ali niko nije svestan koliko je to teško. U drugim državama dobijate socijalnu pomoć i možete da živite od toga, kod nas toga nema. Kao da vas kažnjavaju što ste se odlučili samostalno da odgajate dete. Nama glumcima regularno ide staž, ali nam grad ne uplaćuje socijalno, tako da svi mi moramo privatno da idemo kod lekara. U pitanju je veliki novac koji mi duguju i kojim bih ja mogla da platim sve račune i da živim normalno - pojasnila je glumica, a onda otkrila i da će, ukoliko uskoro ne dobije neki novac, biti izbačena iz stana u kom živi.

- Znate, stanodavca ne interesuje da li vi imate novac. Ukoliko mu ne platim kiriju, on će nas izbaciti napolje. Ja sam trenutno u toj situaciji - objasnila nam je glumica koja nije mogla da sakrije setu u svom glasu.

Gordana Bjelica

Gordana Bjelica sa ćerkom | Foto: Mitar Mitrović

„Stan sam dobila po zasluzi”

Gordana Bjelica se po drugom izlasku iz rijalitija “Farma” zahvalila gradu Beogradu što je dobila stan za koji je konkurisala.
- Jeste, ja sam prošle godine dobila stan, 2011. godine sam konkurisala za njega i do kraja ove godine treba da se uselimo. Ne želim previše da pričam o tome jer su stanovi još u izgradnji. To su stanovi koji se dobijaju po zasluzi i po minimalnoj ceni - izjavila je Bjelica za “Alo!”.

Poslednji komentari
  • Čiča Gliša Vreme: 15.05.2013 14:08h

    Pati šta ona kaže:" Upitala je svoju ćerku da li imaju novac za taksi do kuće". Čim se vozi taksijem, a ne gradskim prevozom, nema pravo da tvrdi da nema novca. Ovim samo demonstrira svoju bahatost. A u nastavku teksta se žali da na dete ne dobija socijalnu pomoć!? Valjda bi joj taj novac značio ta taksi. Postavlja se pitanje šta je radila na toj farmi, zašto nije posadila krompir i kupus da prehrani dete i sebe?

  • karlo surla Vreme: 15.05.2013 17:20h

    A koje su to zasluge da se dobije na poklon stan ? Mozda sto je dozvolila Ekremu da je ljubi u usta e moja Goco pokrij se usima pa ti ni za farmu nisi kad su te iz nje izbacili !@!!

  • Trep Vreme: 15.05.2013 18:52h

    O cemu ti pricas,koji to bus ide u ponoc iz Simanovaca u centar grada?Ajde cuti,leba ti.A naravno da nije imala love u dzepu kad je tek izasla sa farme.Ona se hvali da joj je cerka top manekenka,pa gde su te pare?

  • Mrkivoje Vreme: 15.05.2013 22:10h

    Tuga, nažalost više od pola Srbije je u istom problemu, samo što ova žena to javno kaže, a mnogi i dalje od stida ćute, propast živa!!!

  • DzekicStevan Vreme: 15.05.2013 23:31h

    Izvinite molim Vas, da li neko moze da mi kaze na osnovu cega je doticna osoba poznata glumica? Unapred zahvalan.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP