Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

PEVAČICA KLONULA FIZIČKI I DUHOM JER NE MOŽE DA PREBRODI GUBITAK SUPRUGA

Goga na infuziji
nakon smrti muža!

Autor: A. Radojević | 16.07.2013 - 13:52:00h | Komentara: 3

Iako se sve vreme trudila da bude jaka i da pomogne svom suprugu Igoru Ramoviću da prebrodi borbu sa rakom pankreasa, pevačica Goga Sekulić (36) prvu suzu pustila je kada je njen voljeni izdahnuo u nedelju uveče u Nemačkoj u 40. godini života. Kako je to bio veliki šok za nju, pevačica nije mogla da sakrije tugu i žal za suprugom, a od premora i iscrpljenosti je kolabirala, nakon čega je u bolnici u Nemačkoj primila infuziju.

Goga Sekulić i Ivan Ramović

Goga Sekulić i Ivan Ramović | Foto: Oksana Krutenjuk

 

Nakon što je njen suprug Igor
Ramović preminuo u nedelju uveče, Sekulićevoj pozlilo od premora

- Goga je sve vreme bila jaka i trudila se da na svaki mogući način pomogne Igoru. Sve vreme je bila uz njega, bodrila ga i činila sve što je u njenoj moći da ga uteši i uveri ga da će sve biti u redu. Ipak, kada je Igor preminuo, njoj se ceo svet srušio. Ona je veoma potresena zbog cele ove situacije, a kako nije imala vremena da se naspava, od premora i iscrpljenosti je u jednom trenutku kolabirala. Brzom intervencijom lekara u Nemačkoj ona je primila infuziju, te joj je ubrzo bilo bolje. Ipak, u ovom trenutku joj ništa ne može nadomestiti gubitak voljene osobe, te verujem da će samo vremenom moći da prebrodi ovu tragediju - izjavio je za „Alo!“ izvor blizak pevačici i dodao da se Igor Ramović borio za svoj život, ali uzalud.

Goga deli Igorovo
nasledstvo sa decom!

Iako je sa Igorom Ramovićem bila u braku samo dva meseca, pevačica Goga Sekulić će ravnopravno deliti njegovu imovinu sa dvoje dece iz njegova dva braka, od kojih je jedan bio zvaničan, a drugi nevenčan.
- Bez obzira na to što je brak kratko trajao, gospođa Sekulić ima pravo da nasledi imovinu svog pokojnog supruga i podeli je na jednake delove sa njegovom decom iz prethodnih zajednica. Po važećim propisima, usled činjenice da ona nije majka ostaviočeve dece, sud može dodeliti deci do dva puta veći deo imovine u odnosu na deo Goge Sekulić ako oceni da je to opravdano. U slučaju da eventualno postoji zajednička imovina koju su supružnici stekli nakon zaključenja braka, tada bi Goga Sekulić imala pravo da traži da se takva imovina izdvoji iz zaostavštine svoga supruga. Naravno, postoji mogućnost i da je on testamentom ili ugovorom o poklonu ostavio deo imovine svojoj supruzi - izjavila je za „Alo!“ advokat Snežana Gostiljac.

- Nakon što je Igoru dijagnostikovana bolest, rečeno mu je da nema određenog leka. Postoji samo eksperimentalna terapija koju niko u Srbiji nije želeo da mu prepiše, te je zato i otišao u Nemačku. Kada je primio prve dve blaže doze terapije, njemu je bilo bolje, međutim, kada je primio treću, mnogo snažniju, njegovo stanje se pogoršalo. Znam da kada je ova bolest u pitanju, što je organizam jači i mlađi, to se teže bori sa bolešću. Takav slučaj je bio i sa Igorom i nažalost nije uspeo da se izbori - rekao nam je izvor blizak pevačici.

U nameri da saznamo kako se Goga sada oseća, pokušali smo da stupimo u kontakt s njom, ali je njen broj telefona do zaključenja ovog broja ostao nedostupan. Međutim, nekoliko sati nakon smrti supruga Igora Ramovića, u nedelju uveče, Goga je za „Alo!“ izjavila:

- Pre četiri nedelje mu je u Beogradu pozlilo i odmah smo otišli u bolnicu. Tamo mu je postavljena dijagnoza raka pankreasa i odmah smo se dogovorili da ide u nemačku na lečenje. Smešten je u kliniku u Hejdelbergu i tu je podvrgnt najsavremenijoj terapiji, ali, bolest je bila jača. Sve vreme sam bila uz njega, držala ga za ruku i trudila se da budem jaka za oboje. Njegova majka ga je obilazila, a ja nisam želela da se odvajam ni trenutka od njega. Na rukama mi je i preminuo - bilo je sve što je u tom trenutku Goga imala snage da kaže.

Goga je jedina je koja se bavi organizacijom sahrane i prikupljanjem papira za dopremanje tela iz Nemačke u Srbiju.

- Goga je loše.. baš loše. Stalno je na lekovima za smirenje i na infuzijama. Ne prestaje da plače i stalno se pita zašto se to desilo baš njoj. U Nemačku je juče doputovala i majka Goginog supruga Igora, kao i njena rođena sestra Sandra, kako bi joj pružile podršku i bile uz nju u ovim teškim trenutcima- rekao je Gogin dobar prijatelj i dodao:

- Ako sve bude kako je planirano, Goga bi sutra trebalo da, sa svim potrebnim papirima i telo supruga stigne u Beograd i da organizuje sahranu. Sahrana će se obaviti, prema njenim planovima, u četvrtak na Topčiderskom groblju u Beogradu - dodao je naš izvor.

Igor Ramović bio je suvlasnik nekoliko noćnih klubova u Londonu, vlasnik agencije za obezbeđivanje, a u svom vlasništvu je imao i nekoliko nekretnina. Iza sebe, pre braka sa Gogom, ima jedan brak iz kojeg ima ćerku. Nakon razvoda od prve žene, bio je u vanbračnoj zajednici sa menekenkom, iz koje ima petogodišnjeg sina. Sa pevačicom nije imao dece.

Bivša supruga Kimberli najavila dolazak u Beograd!


Kimberli Long, bivša nevenčana supruga Igora Ramovića, sa kojom ima jedno dete, šokirala se kada je čula da je on preminuo od raka pankreasa. Potresena, ona je kontaktirala sa Igorovim ocem Zoranom Ramovićem i raspitala se kako da dođe u Beograd u nameri da prisutvuje sahrani.

Kimberli Long

Želi da bude prisutna na sahrani: Kimberli Long, majka Ramovićevog deteta| Foto: Star

- Kada je čula da je Igor preminuo, Kimberli je odmah pozvala njegovog oca Zorana i raspitala se kako da dođe u Beograd. On joj je rekao da slobodno avionom dođe u našu prestonicu, a da će on i nju i dete primiti u svoj dom, kao i da slobodno mogu da borave kod njega koliko god bude potrebno - izjavio je za „Alo!“ izvor blizak porodici Ramović, a kada smo kontaktirali sa Zoranom, on nam je kratko rekao:


- Ne želim ništa da komentarišem - rekao nam je Ramović, koji je vidno potresen zbog smrti sina.

Estrada svim srcem uz Gogu!
Pevačica Rada Manojlović veoma se uzrujala kada je saznala da je suprug Goge Sekulić preminuo, te je za „Alo!“ izjavila da je u ovom trenutku svim srcem uz svoju prijateljicu.
- Ne znam šta da kažem, ljuta sam i besna što je život takav, što se danas raduješ, praviš planove, srećan si i ti i svi oko tebe, a već sutra može da te nema i da ti se u trenutku sve sruši. Ja sam najblaže rečeno šokirana, čovek nije pametan u ovim situacijama šta da kaže. Duboko me je pogodila i rastužila ova vest, veoma mi je žao i svim srcem i mislima sam uz Gogu. Još jednom se potvrđuje da svima treba da nam bude najpreče zdravlje i da ako to imamo nismo ni svesni koliko smo srećni - rekla je Manojlovićeva, a osim nje, mnoge poznate ličnosti su na društvenim mrežama pevačici izjavile saučešće.
- Skoro je bila svadba za pamćenje i ovako nešto da se desi. Moje saučešće Gogi i porodici Ramović - napisla je na Fejsbuku Aleksandra Bursać.
- Strašno. Ramke, počivaj u miru - napisao je kompozitor Damir Handanović.
- Moje saučešće Gogi Sekulić - uputio je saučešće Milan Tarot.
- Iskreno saučešće koleginici Gogi Sekulić - oglasila je pevačica Sandra Afrika.

Poslednji komentari
  • penzioner Vreme: 16.07.2013 17:17h

    Advokati odmah imaju svoje misljenje. A zar nije pravedno i po zakonu da sve naslede deca i njegovi roditelji, jer je to njegova imovina uneta u brak a ne zajedno stecena?

  • bakicaaa Vreme: 16.07.2013 19:10h

    ...al pletete mrežu svoju...a kako bi se osjećala žena nakon smrti muža,nego očajno...naravno vas zanima da li će se osjećati još gore kad započnu prijestolonasljedničke bitke oko muževe ostavštine... ...jer inače ne bi spominjali njegove bivše žene,pa djecu iz tih bivših brakova... ...elem,ako se ne dogovore,bit će tu gadne bitke...

  • una Vreme: 16.07.2013 22:22h

    Stvarno zalosno,nemam reci

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP