Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

VANJA HADŽOVIĆ VIŠE NE RADI U MINISTARSTVU SPOLJNIH POSLOVA

Golišava savetnica je dala otkaz, ali srpska diplomatija je i dalje razgolićena!

Autor: Blic | 24.11.2013 - 09:37:00h | Komentara: 7

Vanja Hadžović, golišava savetnica koja je na sumnjiv način došla u Ministarstvo spoljnih poslova i na još sumnjiviji način primljena na Diplomatsku akademiju, u petak je napustila MSP. Kako je za „Blic“ rečeno u Ministarstvu, zbog „medijske torture kojoj je bila izložena, Hadžović je odlučila da uzme radnu knjižicu“.

Vanja Hadžović

Vanja Hadžović

Vanja Hadžović je u februaru ove godine počela da radi u Ministarstvu, a samo posle nekoliko meseci primljena je na Diplomatsku akademiju.
Predavanja je počela da pohađa sa dve nedelje zakašnjenja, tek posle objavljivanja tekstova o njenom slučaju u "Blicu".
U Ministarstvu kažu da Vanja Hadžović "nije mogla da se nosi s pritiskom medija".

- Ona je u petak napustila Ministarstvo i odustala od svih planova koje je imala. Nekoliko dana je bila i u bolnici zbog svega - tvrde u pres službi Ministarstva.
Inače, "Blic" je usred ove afere zatekao Vanju Hadžović kako se, uprkos toj "nepodnošljivoj medijskoj torturi", odlično raspoložena provodi na splavovima.

a

Bruka Ministarstva spoljnih poslova je u međuvremenu došla i do stranica najposećenijeg svetskog medijskog sajta, britanskog "Dejli mejla", koji je objavio da su provokativne fotografije mlade srpske političarke, podigle prašinu među njenim nadređenima u Ministarstvu, navodi britanski list.

- Ima i onih u Srbiji i izvan nje koji misle da ove fotografije nisu prikladne za osobu koja se nada da će ostvariti karijeru u diplomatiji - izjavio je neimenovani izvor iz srpskog Ministarstva za “Dejli mejl”.


Kako je Vanja Hadžović dospela u Ministarstvo, a zatim i na Diplomatsku akademiju, do danas nije potpuno jasno. Iako je nekada bila potpredsednica omladine SPS u Zemunu, u toj stranci kažu da više nije aktivna.


Ostatak teksta čitajte na blic.rs

Poslednji komentari
  • Neša Vreme: 24.11.2013 11:18h

    Nema zime za nju! Onaj ko je doveo u ministarstvo, naći će joj drugo mesto! Silikoni se uvek isplate!

  • momazver Vreme: 24.11.2013 12:23h

    Stvarno mi zao ove lepe devojke kojoj je mozda upropastena karijera jedne Mate Hari..A voli sve sto vole mladi...P zar predsednica najjace zemlje EU, Nemacke, Angela Merkel, nije bila nestasna kad je bila u njenim godinama. Postoje slike,jos zivi svedoci..jeste da su brda pokrenuli da se nista ne sazna, al ipak jedne novine objavise goloprsatu kancelarku u studentskom kampu..sve veselu u drustvu i u elementu..u dansnje vreme to su kod nas splavovi..Ne brini devojko ,tvoje atribute iskoristice vec neko iz inostranstva..*DAILY MAIL* vec je *otvorio* konkurs. Ko razume -shvatice

  • MladiSocijalisti Vreme: 24.11.2013 15:26h

    Zasto je samo ona dobila "otkaz"...ministar treba da leti, i naravno da ga hapse...a ova je pokazala da raspon nogu i estetska hirurgija imaju primat u Srbiji, kod stvaranja takozvane elite .

  • Si Po Po Vreme: 24.11.2013 20:14h

    Gospodja ministarka na današnji način.....

  • Ludi ja Vreme: 24.11.2013 20:35h

    HAHAHAHAHAHHHAHAHAHAAAAHHHH VIC GODINE ZA 2013 tu,tortura????? A sta sve ovaj naod trpi zbog takvih?? Pa smo jos zivi i niko ne odgovara za takvo stanje

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP