Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

PORODICA O POVRATKU HADŽIĆA

Gorana bolest pojela u Hagu

Autor: Alo.rs | 14.04.2015 - 23:45:00h | Komentara: 0

Porodica Gorana Hadžića, haškog optuženika koji bi posle skoro četiri godine trebalo da se vrati u Srbiji na lečenje tumora na mozgu u poodmakloj fazi, ne krije sreću zbog njegovog dolaska.

Goran Hadžić

Goran Hadžić

Supruga Živka i sestra Goranka strahuju, međutim, da je njemu u Hagu ozbiljno narušeno zdravlje i napominju da je veliko pitanje da li će preživeti.

Kako kažu, čuli su se telefonom s njim i već se spremaju da ga dočekaju na aerodromu. Goranova supruga ističe da je mnogo brine muževljevo zdravlje.

- Rekao mi je da je baš srećan. Prve njegove reči bile su da želi da što pre vidi unuke. Oni su mu svetla tačka. Ali po glasu znam da mu je loše... Jede ga ta bolest. Nadam se da će biti drugačije kada nam se vrati - priča Živka za Informer i dodaje da je informaciju o muževljevom povratku u Srbiju dobila od novinara, a ne iz Haga.

- Još smo u šoku! Od medija smo saznali da puštaju Gorana, ali nema veze, samo nek se vrati, da izvuče živu glavu! Kad čujem prognoze lekara, nigde ne izlazim i samo plačem… Probaćemo da ga vratimo u život. Iako je imao neku negu u Hagu, drugačije je kada dođe kući. Strašne stvari godinama preživljavamo - rekla je ona, a sreću, ali i veliki strah, nije krila ni Goranka Meseldžija, Hadžićeva sestra.

- Pod velikim sam stresom. Brinem za brata. Ipak, jedva čekam da ga vidim. Jedini mi je brat, čeznem da ga zagrlim! Šta više da vam kažem… Njegova bolest je strašna, a njegove muke traju godinama. Dojagnoza je jako teška - rekla je Goranka.

Advokat Zoran Živanović, Hadžićev branilac, kaže da svog klijenta očekuje u Srbiji do večeri.

- Goran se loše oseća i u Srbiju dolazi na oporavak. U maju mora da se vrati u Hag, a kako će se situacija dalje odvijati, ne znamo. Hag će odlučiti da li će lečenje nastaviti u Srbiji ili u Sheveningenu - rekao je Živanović.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP