Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

ŠTA RADE POLITIČARI U SLOBODNO VREME

Gordana peca, Šormaz đuska uz hevi metal

Autor: Bojana Rajić | 21.09.2014 - 23:17:00h | Komentara: 0

Dragan Šormaz ne propušta priliku da se opusti uz zvuke omiljenog benda „Kiss“, Gordana Čomić voli da peca, Kostreš da skuplja olovne vojnike, a Šutanovac da tera modu

Potpredsednica skupštine navela je u biografiji da joj je hobi pecanje: Gordana Čomić

Potpredsednica skupštine navela je u biografiji da joj je hobi pecanje: Gordana Čomić / Fotomontaža

Srpski političari kad nisu na sednicama, sastancima i zasedanjima „beže“ u prirodu, pevaju, voze rolere, uživaju uz hevi metal muziku, a nekim damama na političkoj sceni hobi je pecanje!


Političar koji je svakako ostao veran svom hobiju je poslanik naprednjaka Dragan Šormaz, koji za „Alo!“ kaže da ne propušta priliku da se kao nekad opusti uz hard rok i hevi metal.


- Imam previše obaveza, ali ne odustajem od ljubavi prema muzici. Jednom se glasanje u Skupštini odužilo, a trebalo je da krenem sa drugarima na koncert u Budimpeštu. Prijatelji su me čekali u autu, na platou ispred parlamenta i jedva smo stigli. Uživam u žešćoj svirci - iskren je Šormaz.
On za „Alo!“ dodaje da mu je omiljeni bend „Kiss“. Njegov dugogodišnji kolega iz parlamenta funkcioner SDPS-a Meho Omerović je čini se zaboravio šta je to hobi, jer kaže da ima sve manje slobodnog vremena.

„Sve ove dane, čekam da mi svane...“

„Drugovi i  drugarice,  manite se Fejsa i Tvitera“: Ivica Dačić na GO SPS-a

 

Lider SPS-a i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić već godinama je najraspevaniji u Vladi, pa kad god može ne propušta priliku da održi mini-koncert. Najčešće peva hitove Harisa Džinovića, Šabana Šaulića, Halida Bešlića... Dačić obožava tompuse, a inače je i radio amater. Mikrofon voli da uzme i „Miljacku“ zapeva i predsednik Republike Srpske Milorad Dodik.

- Hobi! Šta to beše? Kad malo bolje razmislim, ispada da mi je zbog prirode posla hobi postao ćaskanje sa novinarima o neobaveznim temama - šaljivo odgovara Meho.


Potpredsednica Nove Srbije Dubravka Filipovski od obaveza kad god može beži u prirodu.


- Ne skupljam nikakav nakit kao što su neki pisali, već lepe trenutke. Živimo u potpuno turbulentnom vremenu, pa uživam jedino kada sam negde u prirodi - kaže Filipovska za „Alo!“ uz smešak.


Ona objašnjava da ne voli teretane i da joj je najbolja relaksacija vožnja biciklom.
Potpredsednica Skupštine Gordana Čomić je pak u svojoj zvaničnoj biografiji napisala da joj je hobi pecanje. Poslanik Partije ujedinjenih penzionera Srbije Momo Čolaković, slobodne trenutke provodi obnavljajući znanje iz istorije čitanjem dela Josipa Broza Tita. Lider LSV-a Nenad Čanak uživa u gitarama, a u kući ih uvek ima najmanje deset. Funkcioner Demokratske stranke Srbije Miloš Aligrudić uživa na Adi Ciganliji tako što u slobodno vreme vozi rolere. Voli i tenis, pa se često rekreira sa reketom u ruci.


 

Dragan Šormaz sluša grupu

Dragan Šormaz sluša grupu "Kiss" | Foto: Fotomontaža Alo!


Bojan Kostreš iz LSV-a kaže da je kao dečak dobio dva olovna vojnika od ujaka, i da je do dan danas njima fasciniran.


- Početkom 90-ih godina prvi put sam slučajno u Budimpešti naišao na prodavnicu olovnih vojnika i kupio prvog. Posle sam ih kupovao po lepoti, a sada su mi najbolje kolekcije Napoleonov period i svetski ratovi. Najjeftinijeg sam platio dva i po evra u Slovačkoj, a najskupljeg od 320 evra sam kupio u Rusiji - otkriva Kostreš.


Premijer Srbije Aleksandar Vučić, po rečima njegovih saradnika, voli da kupuje enciklopedije i vina. U slobodno vreme Vučić rado igra šah.

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić ima svoju oazu, pa slobodno vreme uvek provodi u rodnom selu Bajčetina. Od njegovih saradnika čuli smo da šef države bere lekovite trave i gljive, a uživa dok peče rakiju. Ministarka energetike Zorana Mihajlović ne propušta predstave


- Koliko god obaveza da ima i koliko god da je umorna, trudi se da tradiciju odlaska u pozorište ne zapostavi - kaže jedan od saradnika Mihajlovićeve.
 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP