Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

BIZNISMEN DEMANTUJE

"Gospodin Džomba": Lažu Vučića da sam protiv Arapa

Autor: Blic | 02.08.2014 - 19:30:00h | Komentara: 0

“Gospodin premijer nije upoznat s pravom istinom jer ga kljukaju dezinformacijama”, kaže Nikola Džomba, biznismen iz Kule.

Navija  za SNS: Nikola  Džomba

Nikola Džomba | Foto: Marko Metlaš

Njega je Vučić spomenuo u Skupštini navodeći ga kao organizatora pobune protiv arapskih investicija i kupovine zemljišta.

- Zašto se bune protiv ugovora sa Arapima i organizuju tribine? Zato što ih je okupio jedan tajkun - gospodin Džomba - istakao je tada Vučić.

DS: Džomba finansijer SNS
Džomba, koga je premijer Vučić označio kao protivnika ugovora sa Arapima, donedavno je bio finansijer SNS. Na večeri mu je bio i predsednik Srbije Tomislav Nikolić posle pobede 2012. u znak zahvalnosti za njegovu podršku, kažu u Demokratskoj stranci i tvrde da na ovaj način premijer Aleksandar Vučić pokušava da obmane javnost.

Nikola Džomba, biznismen i bivši finansijer FK Hajduk iz Kule, za “Blic” priča da nije imao nikakve veze sa organizacijom tribine.

- Nemam nikakve veze s tim mitingom, to su notorne laži! Voleo bih da premijer zove lično mene i te ljude koji su mu rekli, pa da mu objasnim da nemam ništa s tim - dodaje Džomba.


Prema njegovim rečima, bio je politički aktivan i nije protiv SNS-a, ali s političarima i onima koji ga prozivaju ne želi da ima nikakve veze.


- Te ljude u životu nisam video, možda samo na televiziji. Nisam s njima nikad razgovarao. Ta bagra me ne zanima! A da budem na kraju na kojem je gospođa Ivana Dulić, ne pada mi na pamet - izričit je Džomba.


Biznismen tvrdi da za spomenuti miting nije ni znao.


- Dotiče me što se moje ime spominje u tom kontekstu i povezuje sa neistinama. Niti sam znao za taj miting, niti sam bio na njemu, niti me to zanima - zaključuje Džomba.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP