Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

STEFANOVIĆ UVEREN

"Građani će glasati za Vučića!"

Autor: Tanjug | 27.01.2014 - 20:42:00h | Komentara: 3

Nebojša Stefanović je uveren da će građani glasati za Aleksandra Vučića jer, kako je rekao, na čelu Vlade žele čoveka koji će moći Srbiju da povuče unapred.

On je, gostujući na RTS, rekao da SNS ne smatra da treba sama da upravlja Srbijom, već da želi što , širu podršku za teške i nepopularne reforme koje slede.

SNS još bez  kandidata za  gradonačelnika:  Nebojša  Stefanović

SNebojša Stefanović | Foto: Đorđe Kojadinović

 "Naš posao je da obezbedimo da građani odluče da li na izborima žele Aleksandra Vučića i politiku borbe protiv korupcije i kriminala ili žele da se Srbijom vlada na način kao što se vladalo pre 2012. godine, da li žele da (Miroslav) Mišković bude vlasnik Srbije i one političke stranke koje podržava", rekao je on.

On je ponovio da SNS još nije vodila razgovare o postizbornoj koaliciji i da će sačekati rezultate izbora i dodao da je za sada izvesno da će na listi naprednjaka biti i SDPS Rasima Lajića, sa kojim će Vučić, kako je naveo, razgovarati sutra ili prekosutra.
"Naša vrata su otvorena, želimo da razgovaramo i sa drugima, ali za sada je jedino sigurno da ćemo razgovarati sa Ljajićem", rekao je on.
Stefanović, koji je i šef beogradskog odbora naprednjaka, rekao je da će SNS za nekoliko dana predstaviti listu za Beograd i naglasio da ta stranka ima, ne pominjući imena, nekoliko kvalitetnih kandidata za tu funkciju.
On je dodao da SNS još nije izašla sa svojim predlogom kandidata za gradonačelnika Beograda jer bi, kako kaže, ta osoba unapred bila diskreditovana u medijima, ali i zbog toga što, prema mišljenju naprednjaka, Beograd treba da vodi tim ljudi, a ne jedna osoba.
Govoreći o predstojećoj kampanji za izbore, Stefanović je rekao da se plaši da će "oni koji su zabrinuti za svoje pozicije" pokušati sve da bi sprečili da Vučić i SNS budu u vladi.
"Nadam se da ćemo moći da izbegnemo najprljaviju kampanju, volelo bih da bude što čistija, da ukrstimo argumente i planove, ali se plasim da su veliki interesi koji oni štite da bi tako moglo i da bude", rekao je Stefanović.
On je naglasio da SNS nije kočničar reformi, već prethodnica i dodao da one neće biti zaustavljene zbog izbora.
Prema njegovim rečima, zakoni o radu, privatizaciji i stečaju će biti doneti, ali je potrebno "sesti sa predstavnicima sindikata i poslodavaca i doneti rešenje koje neće usporiti investicije, a s druge strane uveriti radnike i sindikate da niko ne namerava da naruši njihova prava".
Stefanović, koji je i predsednik Skupštine Srbije, rekao je da je parlament doprineo poboljšanju ugleda Srbije u svetu, bio dobar kontrolor izvršne vlasti i da je usvajanjem kvalitetnih zakona pokazao da brine o građanima.
On je rekao da je zadatak budućih saziva parlamenata da budu još ozbiljniji kritičari rada vlade.
"Nije naš posao da se članovi vlade osećaju prijatno već da odgovaraju na pitanja", rekao je Stefanović.
 
Poslednji komentari
  • Cacanin Vreme: 28.01.2014 00:37h

    Ja sam clan SNS, a bas necu da glasam za SNS, jer mi je njihov direktor javnog preduzeca trazio pare za posao !!!

  • milan Vreme: 28.01.2014 06:35h

    Pa nece bas svi glasati evropljanina Vucica!Ima nas jos u Srbiji koji imaju mozak,i razmisljaju sa istim!Pa koji normalan covek moze da glasa za tok glumca!?

  • Toma Vreme: 28.01.2014 11:09h

    Malo bi Vas vratio nazad da su Milosevic,Kostunica,Tadic skupo platili svoju samouverenost da ce na vanrednim izborima siguirno pobediti,pazite dase to ne desi i vama u SNS/U.tTacno je damnogo pricate,manipulisete narodom,ali se od price ne zivi i zivot je nestoi sasvim drugo.Uvek sam glkasao za opoziciju i sada cu.Sve sto ste znali za 18 meseci ste pokazali,sa vama narod nemoze ocekivati nista bolje.Iskreno se nadam da ce opozicija da se ujedini a vama zelim srecan put.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP