Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

SEKS MAŠINA

Gradonačelnik ekspert za „punjenje”!

Autor: Ekipa Alo! | 12.09.2014 - 07:02:00h | Komentara: 6

Mnogi političari u Srbiji otkrili su moć Tvitera, ali ima među njima i onih koji se prilično zanesu, nesluteći kakvu štetu čine i sebi i, što je još važnije, instutuciji koju predstavljaju.

Zoran  Perišić

Zoran Perišić | Foto: RAS

Gradonačelnik Niša Zoran Perišić dozvolio je sebi da na najvulgarniji način odgovori jednoj svojoj prijateljici, i to sa zvanične prezentacije prvog čoveka ovog grada.

Tvit

Tvit


Na tvit izvesne Sandre “Seksualna tenzija između mene i punjača - on me *ebe, ja se ne dam”, gradonačelnik nije izdržao, pa joj je javno udelio savet: “Ne dajte se, Sandra, mora da se zna ko puni, a ko je uštekao”!
Ovaj zvaničan tviter nalog gradonačelnika Niša uglavnom služi da informiše o aktivnostima Perišića na ovoj prestižnoj državnoj funkciji.
Poslednji komentari
  • 1Nislija Vreme: 12.09.2014 10:47h

    Ovo je samo dokaz da gradonacelnik ima i saljivu stranu koju su novine prenele na vulgaran nacin. Sta se sve siri na tviteru od strane Zivokovica, Sutanovca i ostalih poltrona ovo je odlicno!

  • Dragan Jovanovic Vreme: 12.09.2014 10:58h

    Gradonacelnik Nisa svakim danom u svakom pogledu sve vise napreduje. Lupeta u gradu, po svim pitanjima a sad je poceo i na internetu. Naravno ovo zbog znanja redakcije, jer vi ovaj komentar necete objaviti jer je doticni gospodin iz SNS-a, a vi kao SNS eksponeti ne objavljujete komentare protiv njih.

  • Ivan Vreme: 12.09.2014 16:15h

    Ne vidim nista lose u saljivom tvitu gradonacelnika,a vi ste od toga napravili smak sveta.

  • Aleksandra Vreme: 12.09.2014 16:18h

    Momenat samo! Covek je na saljivi tweet saljivo odgovorio! U cemu je ovde problem ? Neko je od obicnog tweeta napravio senzacionalnu vest koju je objavio na netu a oni koji su to jedva sacekali da procitaju jer su protiv Zorana Perisica i njegovog rada su odmah krenuli da ga pljuju ne uvidevsi da se radi o necemu sto je bilo jos marta meseca! Zao mi je sto ne poznajete licno gradonacelika pa da vidite koja je to legenda od coveka i koliko je ovom gradu zapravo falio jedan ovakav covek za gradonacelnika!

  • fenicanska kraljica Vreme: 12.09.2014 16:22h

    Dobro ljudi, sad kao da se niko od nas ne sali na taj nacin. Covek kao i svi mi, sa svim manama i vrlinama. Osudjivace ga oni koji su gori od njega. Nije ni malo perverzno, ovo je simpaticno i prilicno sarmantno. Podrska gradonacelniku Perisicu. Verovatno je zadovoljstvo raditi s njim.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP