Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

VLADIKA ODGOVORIO TOMINOM KABINETU

Grigorije: "Kako se najavio
(Nikolić) tako je i dočekan"

Autor: Srna | 23.06.2013 - 15:49:00h | Komentara: 10

Vladika zahumsko-hercegovački i primorski Grigorije izjavio je rekao je danas da predsednika Srbije Tomislava Nikolića nije dočekao u Hercegovačkoj Gračanici u Trebinju iz prostog razloga što nije imao najavu posete, navodeći pri tom da nema ništa protiv Nikolića.

Vladika Grigorije

Vladika Grigorije

"Niko od službenika u Eparhiji nije dobio najavu, niti je bilo ko iz protokola predsednika Srbije ni iz opštine Trebinje izrazio bilo kakvu želju. Nemam potrebu da izbegavam nikoga", rekao je vladika Grigorije.

On je napomenuo da je poznat po tome da je uvek ispoštovao svakog predsednika iz svih naroda. "Na kraj pameti mi nije bilo da izbegavam Nikolića. Čini mi se da su teze zamenjene", rekao je vladika Grigorije.
Vladika je istakao da je najvažnije da je delegacija iz Srbije videla Trebinje i divni hercegovački narod.
"To što mi nismo bili tamo, mislim da nije niko puno zažalio", naglasio je vladika Grigorije.
On je napomenuo da je žalosno da se piše da je reč o skandalu, jer nije ni pozvan niti obavešten da će doći do posete, i dodaje da bi bio domaćin da mu se bilo ko obratio kao domaćinu.
"U svakom slučaju, praštamo svima, i onima koji nas vole i onima koji nas ne vole, jer nam to Gospod zapoveda. Nemamo ništa protiv predsednika Nikolića. Imamo protiv toga da Srbija gubi Kosovo i pitamo se koji Srbin nema", istakao je vladika Grigorije.
Iz Uprave manastira Hercegovačka Gračanica saopšteno je da je doček Nikolića i predstavnika gradske vlasti u Hercegovačkoj Gračanici organizovan u skladu sa najavom njegove posete, a goste je dočekao upravnik Hercegovačke Gračanice Milorad Perišić sa kojim su iz protokola gradske adminstracije i dogovorili posetu.
Poslednji komentari
  • nedeljko Vreme: 23.06.2013 16:15h

    Pitam se zar je ovakav đavo od vladke mogao da postane parjiarh, eh tad bih smatrao da nas je i sam bog zeznuo pozdrav,gelić

  • dragan Vreme: 23.06.2013 17:06h

    Ovom Vladiki je i zao sto nije docekao Nikolica a ovamo i ne zali jer niko mu nije ni rekao za posetu,svakog je do sada docekivao aovamo niko ga ne vrednuje kao domacina.Kako se meni cini Vladika misli da belo nije crno da crno opet nije belo.Kakvi sve ljudi predstavljaju nam pravoslavlje i svestenstvo nije ni cudo da nam je sve manje vernika...sramota.

  • draga Vreme: 23.06.2013 18:25h

    Pa taj Grigorije nema karaktera

  • zarko Vreme: 23.06.2013 18:36h

    Vladika je divan covek, Nikolic je docekan u skladu sa svojim izjavama!

  • izborko Vreme: 24.06.2013 00:42h

    Vladiko,vladiko nije lepo da govoris neistine.Da nisi znao za posetu nikada taj manastir ne bi bio bez zive duse u trenucima popodnevnim.Svako u Trebinju zna da si ti naredio da se manastir isprazni.Ovim javljanjem i negiranjem vidjenog samo jos vise ponizavas i sebe i funkciju na koju si postavljen. A znam da znas da si pogresio.Sta ces sada kada krenu kontrole silnih kamiona i robe koju kao ne zna niko cija je,pa sta ces kada te na granici zaustave pa provere taj ludi auto KOJI VOZIS...a tek kada krenu inspekcije na biznis tvoj...? Inat nije dobar drug,posebno ne u SPC.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP