Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

POZLILO DIREKTORU POLICIJE

Hakeri šalju pisma u ime Veljovića i napadaju Stefanovića

Autor: Ekipa Alo! | 08.12.2014 - 10:01:00h | Komentara: 8

Kako saznaje "Alo", hakeri su uspeli da uđu u mail direktora policije Milorada Veljovića i u njegovo ime pošalju pismo u kome on napada ministra policije.

Policija ima nove tragove,  poručio je Milorad Veljović

Milorad Veljović | Foto: Biljana Vučković

Hakeri su sve moćniji što govori i jutrošnja vest da su uspeli da upadnu u sistem MUP-a i hakuju i mejl direktora policije Milorada Veljovića.
Oni su, sa Veljovićeve i mejl adrese, poslali više pisama u kojima on, navodno, napada ministra policije Nebojšu Stefanovića.

Zbog svega ovoga, direktoru policije se slošilo.

Ovim povodom u našu redakciju stiglo je i saopštenje MUP-a u kome se navodi da direktor policije Veljović u potpunosti demantuje da je poslao bilo kakvo pismo ministru policije i javnosti, koje je jutros prosleđeno.

"Direktor Veljović zatražiće da nadležni organi hitno ispitaju ko je poslao pismo i sa kojom namerom", navodi se u saopštenju MUP-a.

Kako saznaju Novosti, mejl je u beogradske redakcije stigao bez memoranduma, sa naslovom "Otvoreno pismo ministru policije". Iako u polju za adresu pošiljaoca stoji adresa direktora policije, utvrđeno je da to nije tačno. Ustanovljeno je i da je mejl stigao sa jednog od mnogobrojnih servisa za anonimno slanje mejlova na kome se usluge naplaćuju, a preko servera iz britanskog grada Notingema.

- Proverom je utvrđeno da je pismo stiglo sa anonimnih mejl-servera, a ne sa zvanične adrese MUP Srbije i direktora policije - kažu u policiji.

U pismu dostavljenom medijima optužuje se ministar unutrašnjih poslova Stefanović za loše stanje u policiji, a ističe se i da ne postoji dobra saradnja između direktora i ministra policije. Takođe, u pismu je uz kritike upućene Stefanoviću i optužbe „za političarenje i samopromociju“, navedeno da Veljović ne želi da bude pozvan dok se ne oglasi ministar.

Poslednji komentari
  • BgBoy Vreme: 08.12.2014 11:11h

    Sad i Veljoviću ukrali identitet, ooo bože!

  • misho Vreme: 08.12.2014 11:51h

    ma sve mi vise liči da je saopštenje mup-a hakovano a ne veljovićevo.

  • olga Vreme: 08.12.2014 12:46h

    A,zašto taj Veljović koji nema apsolutno nikve rezultate sedi na tom mestu i neodlazi u penziju?Njemu verovati je isto kao i Bogićeviću iz Farmakoma.Hoće čovek da se okoristi još malo i zato mu nepada napamet da posle svih afera u ministrastvu podnese ostavku.Policija nikada nije bila u gorem položaju.Neka objasni otkud njegv ekspert sin kao savetnik kod tajkuna.

  • Tanja Vreme: 08.12.2014 16:09h

    Ne cudi me.

  • Drale Vreme: 08.12.2014 19:23h

    Cuj njega,.....nadlezni organi.Pa ti si derane, direktor nadleznih organa.Da nece udruzenje pekara da to ispita.Hahahaha,.....kakav lik!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP